Vi oppdaterer nettsidebyggeren

Skrevet av: Simon A. Skaar

I noen få år nå har vi tilbydd en nettsidebygger til våre kunder som en enkel og effektiv tjeneste for å komme seg i gang på nett. Målet var at denne skulle dekke de behovene våre kunder har når de skal i gang på nett.

Vi har etter grundige vurderinger valgt en ny leverandør av vår nettsidebygger. Dette skyldes tilbakemeldinger på mangler og feil som det tok for lang tid å få fikset av leverandør.

Vi har stilt strenge krav til alt fra sikkerhet til brukervennlighet, samt støtte for det de fleste av våre kunder bør ha på en nettside. Den nye versjonen gir kraftige SEO-forbedringer, responsive design og over 200 maler å starte med – om du ikke ønsker å starte på blanke ark så klart!

Spennende nye moduler

Den nye nettsidebyggeren støtter alle nåværende moduler som nettbutikk, språk, betalingsløsninger og kontaktskjema men med store oppgraderinger. Vi lister her noen av de mest spennende nyhetene

Nettbutikk

Nettbutikken støtter nå mer en bare PayPal og faktura. Nå kan du ta i mot betaling via Stripe (for kortbetaling), PayPal, Klarna og mange flere. Vi kommer også snart med støtte for Vipps-integrasjon!

Kom i gang på kort tid med ny nettbutikk. Spennende design og kjente betalingsleverandører.
Butikkmodulen dras enkelt ned på siden du ønsker den. Dra deretter ut handlevogn der du selv ønsker den. OBS: Betalingsløsningene krever at du oppretter egen avtale hos dem, dette for din egen sikkerhet.

Det er også nå bedre mulighet for lagerstyring, vekt og valg av størrelser/farger. Modulen har også egne SEO-innstillinger for å øke synligheten på hvert produkt du legger ut.

Kontakt & Om Oss-moduler

Du kan nå enkelt sette opp kontaktskjema som blant annet støttet SMTP. Velg enkelt hvor e-poster fra dine besøkende skal sendes og beskytt skjemaet med ReCaptcha V2 fra Google!
Dra inn kartmoduler som viser hvor du holder til, her støttes flere kartleverandører som Google Maps og Bing Maps blant de største.

Responsive bildegallerier

Med mobilvennlige gallerier som kan forme seg etter bildestørrelsene dine vil du være trygg på at nettsiden din ser profesjonell ut på alle enheter. Du kan også lage flere typer slidere med tekst og lenker.

Responsive bildegallerier i nettsidebyggeren. Velg blant slidere, gallerier eller enkeltbilder.

Eksterne tjenester

Koble enkelt opp Google Analytics for statistikk, eller tjen penger med integrering på AdSense.

Integrer Instagram, Facebook, Pinterest og Twitter (blant noen) med et par tasteklikk. Her kan du velge mellom flere spennende visningsmetoder og kommentarfelter med Facebook-bruker som brukere. Alt innenfor media er også støttet, del videoer fra YouTube og Vimeo eller musikk fra Spotify.

Lynraske nettsider

Få god poengscore i tester som Google PageSpeed og GTMetrix

Den nye nettsidebyggeren er laget for vårt århundre. Nymoderne teknologi som stadig forbedres slik du får de raskeste resultatene uten tap av kvalitet.

Flere funksjoner – Samme pris

Vi kjører samme priser og pakker videre. Den eneste forandringen er at du får mer kvalitet for pengene. Lite-versjonen benytter ikke lenger poeng men gir deg en begrensning på maks 10 sider samt så følger ikke moduler som blogg, nettbutikk og språk med i Lite.

Pro-versjonen til 79,- per måned gir deg ubegrensede mulighet på domenet ditt. Husk at vi alltid tilbyr 30 dagers prøveperiode av PRO-versjonen!

Jeg har allerede den gamle versjonen av nettsidebyggeren, må jeg foreta meg noe?

Neida, det skal ikke være noe du må gjøre, vi flytter deg over til ny versjon i løpet av neste måned. Du vil motta informasjon når dette er utført og vi vil manuelt verifisere at installasjonen kjører som den skal.

Jeg vil prøve ut den nye nettsidebyggeren

Foruten at vi tilbyr en 30 dagers prøveperiode til våre kunder kan du som vurderer å bli kunde teste ut vår demoversjon som du finner under «Lage hjemmeside» (eller klikker på knappen under).
Test gjerne en demo-import av din nåværende nettside eller start med et design.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Del dette innlegget