Tjeneste-oppgradering: Følg linken for nærmere status vedrørende migrering, for generelle spørsmål og svar se vårt hjelpesenter.

Feilsøking av innlogging i kontrollpanelet (cPanel).


OPPLEVER DU PROBLEMER MED VÅRE TJENESTER? KJØR DIAGNOSE FØRST FOR Å SPARE DIN OG VÅR TID

Lagt til: 21.03.2014 11:06:48     Sist oppdatert: 21.03.2014 11:06:48

Når du går til en av de to nevnte adressene skal innloggingsruten hvor du kan skrive inn brukernavn og passord dukke opp. Årsaker til at du ikke ser noe til det ovennevnte kan være:

  1. Du har firewall på din maskin/nettverk som blokkerer port 2083 eller 2082.
    Dersom du benytter adressen http://cpanel.dittdomene.net kan årsaken være at firewallen blokkerer port 2082. Benytter du den andre adressen kan årsaken være at port 2083 blokkeres. Port 2083 er ofte blokkert i firewall så det er sannsynlig at dette kan være årsaken. Du bør dermed ta kontakt med personen som er ansvarlig for maskinen/nettverket for å få klarlagt om det er der problemet ligger.
  2. Serveren er nede/utilgjengelig
    Dersom du ikke får tilgang til ditt nettsted på samme tidspunkt som du ikke får opp innloggingsruten, er serveren du har webhotell på mest sannsynlig nede/utilgjengelig. I så tilfelle bør du sjekke driftsmeldingene for nærmere informasjon.
  3. Ditt domene er ikke blitt fornyet.
    Sjekk at det ikke ligger ubetalte faktura ved å logge deg inn på våre kundesider. Sjekk også at domenet har blitt fornyet ved å sjekke dato for når domenet utgår.