All Activity

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. KilianGross

  Blogging og søkemotorer

  Hvem brukte Lusha eller Ocast før for å samarbeide med bloggere eller journalister? Jeg trenger ekspertuttalelse hvis det er verdt å tilbringe tid der? Jeg er interessert i å finne noen som skriver om eiendom, lokaler til leie Bergen tema ville være utmerket.
 3. PRO ISP Morten

  Composer 2.1.5

  Samtlige servere er idag oppgradert til versjon 2.1.5 av composer. Se mer informasjon her.
 4. Sveom

  Ønsker mer trafikk til min nettside

  Det som er viktig med trafikken til din hjemmeside er og se på søkeordene du vil ranke med. Domene, skal inneholde søkeord, URL skal inneholde søkeordet, metabeskrivelsen for siden skal inneholde søkeordet og en H1 tag (overskrift) skal inneholde søkeordet. I tillegg skal en ha backlink fra en side der samme søkeord er i anker teksen og helst i URL.
 5. Sveom

  Blogging og søkemotorer

  Kjempeartikkel dette!
 6. Sveom

  Søkemotoroptimalisering

  Denne er bra og jeg anbefaler en slik plugin
 7. PRO ISP Morten

  Composer 2.1.1

  Samtlige servere er idag oppgradert til versjon 2.1.1 av composer. Se mer informasjon her.
 8. Hei Reinert! Vil fortsatt anbefale WordPress-utvidelser til dette for å holde det enkelt for både deg og brukerene av siden. Om dere ikke trenger veldig rollebasert nettside kan du bruke en utvidelse som "Shared Files" samt låse installasjonen til kun innloggede brukere som dere har satt opp. Med denne utvidelsen vil alle kunne se filene. Om du ønsker noe mer begrenset må det bli en typisk "client portal", fant en grei guide på det her. Si fra om dette var helt feil, håper jeg forstod deg riktig
 9. OK, her er litt presisering: Brukerne skal i utgangspunktet ha tilgangt til hvert sine områder/filer, men det hadde vært fint om de noen ganger kunne dele eller vise filene/dokumentene til hverandre. Altså noe tilsvarende tilgang som i Dropbox, men hvor det stort sett er web-sider (html, php, xml, bilder) som lagres. En kan kanskje sammenligne dette med skole-elever som har hver sin skoleveske med saker og ting. Ikke mye felles. reinert
 10. Hei Reinert, Det finnes nok en god del løsninger på dette, men det avhenger litt av hva du skal benytte det til også. Skal medlemmene ha tilgang til filer og annet innhold, mens de som ikke er medlem ikke skal kunne se dette? Skal det være noe betalingsløsning inkludert til dette? Det finnes en del utvalg til WordPress for medlemsskap sider, men flere av disse koster noen kroner. De mest brukte er Membership, Learndash og Teachable. Men du finner også plugins som er gratis som du fint kan benytte: Simple Membership plugin Members Ultimate Member
 11. Hei, har noen tips angående å lage bruker/passord beskytta kunde-sider som kunder kan logge inn/ut av? (noe relativt enkelt) Finnes oppsett for slikt som en kan tilpasse til eget bruk? reinert
 12. PRO ISP Morten

  Feil i cPanel - Bugs

  I denne tråden vil vi legge ut kjente feil (bugs) som vi og våre kunder har rapportert til cPanel som er under retting. Token mismatch error when accessing PHPMyAdmin using IPV6 - CPANEL-36082 - Fikset i versjon 96 cPanel version 94 and Exim 4.94 error "condition check lookup defer" - CPANEL-35877 - Fikset i versjon 96.0.14 Roundcube Calendar Invitation receives Application Error (500): No driver found for calendar "" - CPANEL-32895 Accessing Caldav via mail.$domain.tld:2080 incorrectly serves the hostname SSL - CPANEL-34793 cPanel >> Dynamic DNS does not save the IP address entry - CPANEL-36392 Dynamic DNS (webcall) doesn't work, it gives a 404 error - CPANEL-36392 Invites do not send automatically with Calendar and Contact Server (CCS). They will with default calendar. - SOLVED
 13. PRO ISP Morten

  Composer 2.0.11

  Samtlige servere er idag oppgradert til versjon 2.0.11 av composer.Se mer informasjon her.
 14. KilianGross

  Blogging og søkemotorer

  Hvem kjenner noen gratis blogger som samarbeider med tekstforfattere i Norge?
 15. PRO ISP Jon Eivind

  No valid certificate

  Hei Marit, Beklager sent svar her. Vi fikk ikke opp varsel om innlegget ditt som vi pleier. Jeg har sjekket for deg og ser at du har fått utstedt SSL sertifikat via AutoSSL nå så jeg antar at det løste seg for deg? Hvis ikke er det bare å gi beskjed her så kan vi hjelpe deg videre. Jeg vil anta at feilen skyldtes at domenet enda ikke var aktivt, men det blir bare en antakelse ettersom problemet allerede er løst.
 16. Marit

  No valid certificate

  Hei. Jeg får beskjed i kontrollpanelet "Primary Domain (No Valid Certificate)", og kommer ikke videre. Prøvd å følge guide "Installere gratis SSL sertifikat via AutoSSL", men det hjelper ikke. Hva skal til her?
 17. PRO ISP Simon

  Feilmelding på Sitemap.xml

  Heisann! Denne feilen vil dukke opp da f.eks Google vil lete etter denne filen på rotnivå og ikke i en undermappe slik du har det nå ( /no/ ) Det du kan gjøre er å legge filen i rotmappen eller sette opp en redirect fra https://www.slottomat.com/sitemap.xml til https://www.slottomat.com/no/sitemap.xml (ta deretter en test for å validere at det faktisk fungerer). Hvis dette ikke løser det må du få lagt sitemap.xml rett på domenet. Anbefaler deg å rette det opp da mange søkeroboter går først direkte på /sitemap.xml og om de ikke blir vist noe så kan det i verste fall bli ignorert. Lykke til!
 18. jan80hansen

  Feilmelding på Sitemap.xml

  Hei! I SEO analyse programmer på nett så får vi bestandig tilbakemelding om at vår nettside ikke har en Sitemap.xml, selv om den er helt klart på plass her og vår webutvikler sier at den skal være riktig satt på plass. Plattform og nettside er spesialbygd av webutviklere, så den er ikke oppført med standard plattformer som Wordpress og lignende. Jeg mistenker at det er webutviklerne som har gjort en feil her og at det er derfor søkemotorer ikke kan oppfatte at nettsiden har en sitemap. Har dette mye å si for indeksering i søkemotorer, eller bør dette rettes opp? SEO analyse programmer vi har brukt er blant annet Ubersuggest og seo-analyzer.h-educate.com som sporer opp eventuelle feil på nettsiden. Begge sier at nettsiden vår ikke har en Sitemap.
 19. Samtlige servere er idag oppgradert til versjon 2.0.7 av composer.Se mer informasjon her. Les også mer om endringene her.
 20. PRO ISP Morten

  Oppdatere php og http

  Hei Hilde, PHP versjonen kan du enkelt endre så mye du ønsker inne i kontrollpanelet (cPanel). Den bør du oppdatere med jevne mellomrom, spesielt med tanke på hastighet på nettsidene dine. For å endre at hele nettsiden din benytter https istedenfor http så er det flere måter å gjøre dette på. Vi anbefaler disse: https://www.proisp.no/guider/hvordan-endre-wordpress-url/ https://www.proisp.no/guider/hvordan-oppdatere-wordpress-database-med-search-replace/ Du kan også installere og aktivere en Really Simple SSL plugin som vil hjelpe deg med dette. Når det gjelder Mac så har det ingenting med kontrollpanelet (cPanel) å gjøre. Du kan fint benytte Mac/PC/tablet/telefon etc i cPanel. cPanel er bare ett verktøy som du bruker når en ønsker å gjøre endringer på webhotellet du har hos oss.
 21. Hilde@

  Oppdatere php og http

  Hei, fikk disse advarslene på min wordpress side. Trenger å oppdatere php og bare deler av min side bruker http. Håper det er mulig å få hjelp med å løse problemene. Jeg bruker en mac, kan du anbefale et alternativ til cpanel?
 22. PRO ISP Morten

  The server is temporarily unable Issue

  Hei, Ved en 503 feilmelding anbefaler jeg å ta en titt på denne. Sjekket siden din og den laster fint her hos oss nå, så regner med du fikk ordnet dette selv. Skulle det være noe mer er det bare å ta kontakt så kan vi ta en titt på det for deg.
 23. PRO ISP Simon

  legge til blokker i Website Builder?

  Heisann Moraira! Har sjekket installasjonen din og ser at enkelte bilder er blitt skjult, dette virker til å være et problem som blir skapt av nettsidebyggeren så jeg har bedt utviklerene ta en kikk på dette. Angående "blokkeringen" av å legge til blokker informerer jeg om samtidig. Si meg gjerne hva en av undersidene du får problemet på er så kan jeg legge det ved. Send gjerne dette på sak om du ikke ønsker å publisere domenet her.
 1. Load more activity