All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk     

 1. Yesterday
 2. yuehuazz

  Blogging og søkemotorer

  Jeg er også som deg, gjør noen blogger for å forbedre rangeringen av nettstedet mitt, men min wordpress har blitt blokkert, jeg vet ikke hvorfor det var blokkert. https://www.allicdata.com
 3. Siste uke
 4. Tidligere
 5. PRO ISP Kristian

  Bytte til python på proisp

  1. Ja, du kan kjøre python på roten av domenet. Du kan sette opp din python app ved å bruke Setup Python app verktøyet i cpanel. 2. Trenger jeg shell for å bruke vitrualenv? Det spørs hva du mener med "å bruke virtualenv". Det blir opprettet virtual environment for deg automatisk når du bruker Setup Python app verktøyet. Når du installerer moduler fra verktøyet vil disse bli installert i appens virtual environment. Dersom du har behov for å gjøre endringer direkte selv, kan du ha nytte av shell ja. Du har automatisk tilgang til shell dersom du har Pro Medium eller større webhotell hos oss. 3. Ja. Du kan installere flask og andre moduler fra Python app verktøyet. Du kan også sette opp din egen IDE, og installere moduler derfra, eller du kan gjøre det via shell.
 6. Tom Halvorsrød

  Bytte til python på proisp

  Jeg tenker på å bytte til python 3.x istedetfor php. 1. Kan jeg kjøre python på roten av domenet? 2. Trenger jeg shell for å bruke vitrualenv? 3. Kan jeg legge til egne python moduler i virtualenv; flask m.m. På forhånd takk
 7. CMD

  Magento 2.2?

  Tok kontakt med Softaculous så ser jeg hva som skjer. Har også tatt kontakt med Trollweb om versjonen er kompatibel med 2.3 og de ville bare si at de ikke hadde testet det ut skikkelig og ville ikke si ja eller nei riktig enda. Deres softaculous installer henter fra et offisielt softaculous repository eller noe sånt da antar jeg? Prøver manuell installasjon foreøpig, men jeg pleier å få feilmeldinger om at composer ikke klarer å allokere nok minne til å gjøre noe som helst egentlig.
 8. PRO ISP Simon

  Bilder kommer ikke opp

  Hei! Takk for at du tar kontakt her. Ser at du også tok kontakt via support så vi besvarte deg der først. Det høres uansett ut som en feil som ikke skal være der så vi tar dialogen videre via supportkanalen. Om du skulle lure på noe mer så kan jeg gjerne svare deg her på forumet :-) Ha en fin dag!
 9. PRO ISP Morten

  Magento 2.2?

  Hei, Dessverre er kun disse versjonene av Magento tilgjengelig i Softaculous pr.d.d: 1.7.0.2 1.8.1.0 1.9.4.0 2.3.0 Du kan kontakte Softaculous her og høre med dem om det er noe de kan gi tilgang til. Hvis ikke blir det å installere det manuelt og laste det ned herfra. Eller kontakte Trollweb å høre om de får oppdatert modulen til å støtte 2.3.x også.
 10. CMD

  Magento 2.2?

  Det var tidligere mulig å installere Magento 2.2 via softaculous Dette ser ikke lenger ut til å være tilfelle - noe som er dumt fordi det fører til at Bring-modulen ikke dukker opp som en extension jeg kan installere via Magento Connect. Modulen kan muligens installeres manuelt, men da får jeg composer memory allocation problemer. Noen tips? Hadde vært enklest å benytte Magento 2.2 for vår del, og heller oppgradere senere. Dette er kanskje noe jeg må ta opp med Softaculous direkte, men jeg er usikker.
 11. PRO ISP Jon Eivind

  Filtillatelser

  Det er begrenset hvor mye sikrere det blir med endringen da den kan omgås relativt enkelt så skjønner godt om du ikke utfører den. Bare hyggelig
 12. PRO ISP Morten

  Filtillatelser

  Mange plugins i WordPress krever i mange tilfeller tillatelse til å skrive ting i .htaccess filen og da vil 444 r--r--r-- (kun lesing) ikke være noe bra.
 13. Vi har idag oppdatert wp-cli på samtlige av våre servere fra versjon 2.0.1 til versjon 2.1.0. For mer informasjon om utgivelsene finnes på Github. Vi har idag oppdatert Composer på samtlige av våre servere til versjon 1.7.3 til 1.8. For mer informasjon om utgivelsene finnes på Github.
 14. Hans

  Filtillatelser

  Takk for superraskt svar. Fin avklaring - kommer sannsynligvis ikke til å gjøre endringer.
 15. PRO ISP Jon Eivind

  Filtillatelser

  Hei Hans, Det vil kunne "forstyrre" automatisk oppdateringer. Hvorvidt det faktisk vil "forstyrre" kommer an på oppdateringskoden til det enkelte skript og/eller modul. Det vil være sikrere, men kan altså skape problemer.
 16. Hans

  Filtillatelser

  iThemes Security anbefaler at jeg endrer tillatelsene på .htacess og wp-config.php fra 644 til 444. Er dette tilrådelig? Vil dette f.eks. ev. "forstyrre" div. opptaeringer etc.?
 17. lilleba

  Bilder kommer ikke opp

  Hei ! Folk har i den siste tiden hatt problemer med å se noen av bildene jeg har lagt inn i nettsidebyggeren. Aner ikke hva det skyldes.. Noen ganger ser fokl noen av bildene, andre ganger kan andre og nye bilder komme opp med bare et kryss, og noen ganger vises de bildene som hadde kryss tidligere... Hva kan jeg gjøre for at folk skal se fotoene ? Dette er ikke bra, slik det er nå.. Noen som kan hjelpe ? Det gjelder denne siden: https://www.poodleinfo.no Noen ?
 18. PRO ISP Jon Eivind

  SSL på underdomene

  Hei Marius, Ja, som du selv fant ut så er et wildcard SSL sertifikat hva du behøver Skulle du lure på noe mer må du bare spørre!
 19. Marius H

  SSL på underdomene

  Jeg fant nå svaret på dette med "Wildcard" ssl sertifikat.
 20. Marius H

  SSL på underdomene

  Jeg har for øyeblikket et hoveddomene med SSL tilknyttet som fungerer bra. Pr nå utvikler vi et underdomene - altså: underdomene.hoveddomene.no Finnes det SSL sertifikat kan jeg benytte for begge domenene? Er det mulig å benytte samme på begge ettersom det er samme hoveddomene? Mvh Marius
 21. PRO ISP Jon Eivind

  Å flytte DNS-tjenesten til AWS Route 53

  Hei Anders Emil, Det kommer an på hvilke tjenester du skal benytte hos oss. Alle poster for tjenester du skal benytte slik som mail mm. må peke korrekt for at det skal fungere. Anbefaler derfor at du hører med support for å være på den sikre siden på at du får satt opp alle nødvendige DNS poster på domenet.
 22. Anders Emil

  Å flytte DNS-tjenesten til AWS Route 53

  Vi skal opprette noen subdomener hos AWS og skal flytte DNS-tjenesten til AWS Route 53. Holder det med å lage en zone-regel hos dem som peker på hosten vår hos PROISP, eller bør jeg eksportere zone-filene her hos PROISP og importere den hos AWS Route 53?
 23. Hei, Jeg er legge til nøkkel til riktig mappen med jeg fortsatt trenger å skrive passord for brukeren jcdecdri@live-posting.com. Vet du hvorfor?
 24. PRO ISP Jon Eivind

  Deaktivere nettside

  Hei Trond, Ja, du kan for eksempel passordbeskytte den via cPanel eller så har ofte også nettsideløsninger en vedlikeholdsmodus du kan benytte.
 25. Trond

  Deaktivere nettside

  Hei Har en nettside som jeg ønsker å deaktivere. Lurer på om dette er noe jeg enkelt kan gjøre selv? Ønsker å jobbe med nettsiden og senere gjøre den synlig på nettet.
 26. 54072

  Logo-problem

  Da fikk jeg hjelp på Support, måtte resette hele greia og begynne på nytt.
 27. PRO ISP Jon Eivind

  Logo-problem

  Hei, Er det vår nettsidebygger du referer til? Det er nok enklest om du tar kontakt med support og oppgir hvilket domene dette gjelder så kan vi undersøke og hjelpe deg på vei
 28. 54072

  Logo-problem

  Jeg har laget det meste på ny hjemmeside (for første gang). Der er da satt av område til logo, men den er ikke aktivert. Jeg har kjøpt full pakke og har derfor tilgang til det meste, men skulle gjerne hatt logoen på plass. Ved forsøk med demo så fungerte det. Fikk et tips om "reset", men finner ikke ut hvordan jeg gjør det. Om det er eneste utveien så ser jeg at jeg kanskje må legge inn alt på nytt. Takknemlig for svar.
 1. Last mer aktivitet