All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk     

 1. Siste uke
 2. PRO ISP Morten

  Nettverk problem med Australia

  Hei, Sendte deg en epost med informasjon. Fint hvis du svarer tilbake på den.
 3. Vi fikk et problem fra Australia. De fikk problemer og kunne ikke få tilgang til vår server. When on network URL does not resolve (left) unless www added (right). Our Infrastructure partner has checked and advised there does not appear to be return packets from LIVE IP (137.74.202.232) as per below trace. We cannot ping 137.74.202.232. By adding www it allows us to route to internet (not internal network) but return traffic comes back from 137.74.202.232 hence no data being returned (right pic above).
 4. Tidligere
 5. Lasse Clausen

  Spesialtegn i redirect-URL

  Takk for sjapt svar! Videresending skal settes opp en gang og ikke endres igjen. Da tar jeg kontakt med support, takk for hjelpen!
 6. xhprof legges til på PHP 5.2 t.o.m 5.6. tideways legges til på PHP 5.6 t.o.m 7.2. pdflib legges til på PHP 7.1 og 7.2. Disse vil bli oppdatert i løpet av uken på samtlige av våre servere. For å benytte disse må de velges i PHP Selector.
 7. PRO ISP Morten

  Spesialtegn i redirect-URL

  Hei Lasse, Jeg kontaktet cPanel angående dette, men det var dessverre ingen umiddelbar løsning uten å manuelt legge dem inn i .htaccess filen. Her er svaret deres: Thank you for your patience while I've looked into this for you. The default behavior of .htaccess files and Apache in general is to "escape" special characters, such as the 'hash' mark #. In Apache this is to translate these special characters to their appropriate URL value. This will always occur when creating redirects in cPanel. To stop this from happening, .htaccess files accept a 'NE' flag which tells Apache to 'Not Escape' special characters in the redirect path. I made this edit to the .htaccess file in question: ===== RewriteRule ^test$ "http\:\/\/www\.ladila\.com\/\#\/event\.html" [R=301,L] To: RewriteRule ^test$ "http\:\/\/www\.ladila\.com\/\#\/event\.html" [NE,R=301,L] ===== Simply adding "NE," to the flags at the end, and I see the redirect at http://yourdomain.org/test functioning as expected now after clearing my cache. - Er det mange videresendinger og skal de endres ofte? Hvis ikke kan vi legge dem inn for deg. Bare ta kontakt med support.
 8. Lasse Clausen

  Spesialtegn i redirect-URL

  Hei, jeg bruker domenen min for videresending til en URL som innerholder en "#", f.ex. https://www.ladila.com/#/event.html Jeg har ikke kontroll over den URL'en. Når jeg klistrer URL'en (med #) i cPanel, blir URL'en til https://www.ladila.com/%23/event.html slik at videresending ikke virker. Er det mulig å unngå dette? Takk for hjelpen! Lasse
 9. PRO ISP Morten

  Kommunikesere mellom serverne

  Hei Boris, Dette ble rettet samme dag, men glemte å oppdatere deg. Vi har hvitelistet ip'en deres. Gi beskjed hvis dere får problemer igjen.
 10. PRO ISP Jon Eivind

  Anbefalte ressurser på VPS

  Hei, Jeg er usikker på hva du mener med spørsmålet. Kunne du utdypet det?
 11. bob

  Kommunikesere mellom serverne

  Hei, IP er blokkert en gang til. Kan dere snakke med Imunify360 å fikse det? Det er ganske kritisk for vår brukerne. Mvh, Boris
 12. bob

  Kommunikesere mellom serverne

  Tusen takk Eivind.
 13. åsne221

  Anbefalte ressurser på VPS

  Vet dere hvis det er mulig å få det med utlending?
 14. PRO ISP Jon Eivind

  Kommunikesere mellom serverne

  Hei bob, Vi har hørt med CloudLinux og fått beskjed om at IP adressen ble blokkert på andre Imunify360 servere og at det er derfor vi ikke kunne se så mye i våre logger. IP adressen hadde blitt brukt til bruteforcing via WP API 15. oktober. Skulle du lure på noe mer må du bare spørre.
 15. bob

  Kommunikesere mellom serverne

  Hei, Det ser ut at det funker nå. Jeg vet ikke hvorfor det stoppet å funke. Vet du hvorfor det kunne være?
 16. PRO ISP Morten

  Kommunikesere mellom serverne

  Jeg finner ingen blokkering på ip'en i brannmuren (Imunify360) for øyeblikket. Vi får også respons fra tixo.no sin server på ping. Fungerer det fortsatt ikke?
 17. bob

  Kommunikesere mellom serverne

  Hei, Kan du hjelpe oss?
 18. PRO ISP Morten

  WP-CLI - Oppdatering 2.0.1

  Vi har idag oppdatert wp-cli på samtlige av våre servere fra versjon 1.5.1 til versjon 2.0.1. For mer informasjon om utgivelsene finnes på Github.
 19. bob

  Kommunikesere mellom serverne

  Det funket bra forrige uke. Det ser ut at problemet kommer fra pro ISP side (live-posting.com) fordi administrator fra TIXO fikk en epost som vedlagt.
 20. PRO ISP Morten

  Kommunikesere mellom serverne

  Hei, Når stoppet det å fungere? Ved større oppdateringer så blir de normalt lagt ut på driftsmeldinger. Sjekket fra en annen server enn den live-posting.com ligger på og der får vi f.eks respons på ping fra serveren hvor tixo.no ligger, men ikke fra serveren hvor live-posting.com ligger. Så ta en prat med syse eller dem som administrerer tixo.no serveren og be dem sjekke brannmuren sin.
 21. Vi sende informasjoner fra en server som heter tixo.no til vår live-posting.com. Kommunikasjonen funket bra før men ikke nå. Vi bruker den PHP koden å kalle webservicen: $cSession = curl_init(); curl_setopt($cSession,CURLOPT_URL,$url); curl_setopt($cSession,CURLOPT_RETURNTRANSFER,true); curl_setopt($cSession,CURLOPT_HEADER, false); curl_setopt($cSession, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322)'); $result=curl_exec($cSession); curl_close($cSession); Er det noe som er endret på serveren?
 22. PRO ISP Morten

  Gratis SSL-sertifikat

  Hei Rolf, Du kan installere Basis SSL enkelt via våre kundesider. Det er gratis og gyldighet er på 1 år. Du får epost neste år når det skal fornyes og da kan det gjøres slik. Der kan du også endre adresse (domene) hvis det er ønskelig.
 23. Rolf Rander

  Gratis SSL-sertifikat

  Hei, prislisten deres sier at webhotell inkluderer ett gratis SSL-sertifikat, hvordan installerer jeg dette? Google forteller meg at det finnes en "AutoSSL"-funksjon i cpanel, men jeg finner den ikke. Jeg har klart å installere sertifikat fra Let's Encrypt, men det var en del manuell "mekking", samt behov for å kopiere inn sertifikatet i cpanel-GUI. Dette vil neppe fungere for et sertifikat som må byttes hver tredje måned...
 24. Christine

  Fil med permission 0000

  Hei, det fungerte. Tusen takk!
 25. PRO ISP Morten

  Fil med permission 0000

  Hei Christine, Det kan høres ut som det er brannmuren (Imunify360) på serveren som har oppdaget filen og lagt den i karantene. Hvis du tar en titt på denne på steg 2 og punkt 5 i kontrollpanelet (cPanel) ditt. Hvis du finner filen der, trykk på "fisken" ved siden av filen og send den til analyse og legg den til "ignore list/hviteliste" og gjenopprett. Da vil rettighetene på filen bli endret tilbake slik den var og skanneren vil ikke skanne den ved en annen anledning. Håper det løser problemet ditt, hvis ikke send oss en epost til support med hvilket domenenavn det gjelder så kan vi nærmere på det for deg.
 26. Christine

  Fil med permission 0000

  I vår Wordpress-installasjon (trolig på grunn av en oppdatering) har vi problemer med en fil som ikke lar seg kjøre av wordpress fordi file permissions er satt til 0000. Jeg har forsøkt å sette riktig permissions i cPanel File Manager, men det vil bare ikke sitte. Jeg lurer på om jeg ikke eier filen lenger, eller om det er en annen problemstilling knyttet til permissions. Noen ideer på hvordan dette kan løses? - Christine
 27. You can go for seo consulting Los Angeles because even I found the right choice for my business there. I was confused between the techniques that could help in the growth of my business. I, then ended up opting for keyword and channel driven PPC along with an affiliate program.
 1. Last mer aktivitet