All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk     

 1. Tidligere
 2. Hvor mange koblinger støttes via FTP

  Hei. Ser ut som jeg får en stabil connection når jeg bruker 6 nå. Vet ikke om det er noe dere har fikset etter at jeg tok kontakt sist med dere via support.
 3. Umulig å logg inn på webmail

  Hi Bob, Either your IP address is blocked on the server or your network limits access to port 2083. I'm assuming it is the first. Could you PM me your IP address? Then we'll check up why you have been blocked and unblock you.
 4. Umulig å logg inn på webmail

  https://cpanel30.proisp.no:2083/xferwebmail
 5. Umulig å logg inn på webmail

  Hei Bob, Hvilken adresse er det du forsøker å logge deg inn på webmail på? Er det feilmelding om at du må godkjenne sertifikatet du sikter til? Eller får du annen feilmelding?
 6. Hei, Jeg trenger å logg inn på webmaster@live-posting.com webmail å godkjenne sertifikatet men jeg kan få tilgang via nettsiden.
 7. Hvor mange koblinger støttes via FTP

  Hei, Beklager sent svar i denne saken da den ble satt til meg. Standard tilkoblinger til FTP fra en og samme ip er 8 på våre servere. Kan du teste med det? Det er mulig vi kan vurdere å øke denne, men jeg trenger litt tid til å gjøre litt research og tester først. Er det ønskelig?
 8. Oppgradering av Basis SSL

  Hei OPE, Godt spørsmål. Vi kommer til å foreta nyutstedelse av alle berørte Basis SSL sertifikat. Dersom det skal fornyes snart vil vi foreta fornyelse i stedet. Foreløpig regner vi med å utføre dette ca. en uke før fristen. Skulle du lure på noe mer må du bare spørre
 9. Hei! With an expected launch date in October 2018, Chrome 70 will begin to distrust old Symantec-issued (Symantec, GeoTrust, RapidSSL, Thawte) SSL/TLS certificates that were issued between June 1, 2016 to Dec 1, 2017. These certificates should be replaced/reissued before September 13, 2018. Basert på dette bør jeg vel oppdater mitt Basis SSL sertifikat som utløper i oktober 2018? Jeg sjekket FAQ linken vedrørende formyelse av Basis SSL men finner ikke igjen den beskrevne linken for fornyelse i mitt kontrollpanel. Må jeg si opp produktet og deretter bestille det på nytt igjen?
 10. CAA record support

  Hei, Tenkte det var greit å oppdatere denne tråden. Vi har hatt CAA støtte en god stund nå. Du finner det enten inne i cPanel eller DNS kontrollen på våre kundesider:
 11. Brotli støtte på Apache

  Brotli støtte er nå lagt til på samtlige Apache servere. Tidligere har kun Brotli vært tilgjengelig på våre LiteSpeed servere. For å ta det i bruk må dette aktivere inne i PHP Selectoren som vist nedenfor.
 12. Hei, Det er ikke mulig for meg å endre navnetjenere på mine domener. Jeg får bare feilmeldingen; EPP parse errorParse error at line [15], column [1824]: Element '{urn:ietf:params:xml:ns:domain-1.0}hostObj': '' is not a valid value of the atomic type '{urn:ietf:params:xml:ns:eppcom-1.0}labelType'. Har testet på begge mine domener med Chrome, Edge, Firefox og IE.
 13. Peke mail.domene til Office365 OWA

  Hei! PROISP har sin egen funskjon for dette, dog er jeg usikker på om det funker på samme måte som det du tenker: https://www.proisp.no/oss/sette-opp-domene-mot-exchange-online-hos-microsoft-office-365/ Du kan også gjøre dette fra DNS-Kontroll ved å trykke på "sett opp ekstern tjeneste" og velge Office 365..
 14. Hei. I filezilla så kan jeg velge opptil 10 koblinger pr. overførsel/nedlasting. Det jeg lurer på er hvor mange dere støtter pr. nedlasting/opplasting? Grunnen til at jeg spør er fordi jeg har prøvd med 10 koblinger (har prøvd med mindre enn 10, men er så og si samme resultatet), men da blir jeg hevet ut av serveren med feilmelding en feilmelding. Får opp "Transfer failed", men får ikke opp feild transfers, så vet ikke helt om det stemmer 100% at filene ikke blir overført, men det virker sikt. Noe som er greit nok, men det hadde vært fint å kunne bruke fiberlinjen til noe, da jeg pleier å oppdatere nettsider som kjører drupal, og da tar jeg en manuel backup før jeg laster opp oppdatering. Se forøvrig bildet under dersom dette ikke ga mye mening. Har en fiberlinje på 300/300, så det er som sagt veldig kjedelig å ikke kunne bruke den.
 15. Peke mail.domene til Office365 OWA

  Hei, ønsker å peke mail.petterweb.com til Office365 webmail. Min personlige adresse er https://login.microsoftonline.com/?whr=petterweb.com. Er dette mulig? en cname vil vell kun fungere mot den genrelle. Noen som har fått til dette?
 16. Lage turbasert nettspill

  Hei, Beklager sent svar på spørsmålet ditt. Ja, det er fullt tillatt og vi har flere slike kunder fra før av. Selve datatrafikken pleier ikke være noe problem. Skulle det være noe du vil kunne få problemer med så er det i tilfelle ressursene som kan bli begrenset (CPU,minne etc). Du kan ta en titt på dette innlegget når det kommer til optimalisering av siden din. Skulle du trenge noe hjelp eller har spørsmål så ta kontakt så sjekker vi oppsettet og kan gi deg tips til forbedringer du kan utføre.
 17. Lage turbasert nettspill

  Hei Jeg vurderer å lage et turbasert nettspill på nettsidene mine, der brukerne kan spille mot hverandre. Lurer på om det er noe som er tillat å gjøre hos dere, og om det evt. er noe spesielt å tenke på ellers. Det kommer til å bli sånn at nettsida med jevne mellomrom sender forespørsel til serveren for å se om det har skjedd noen endringer i spillet, men jeg skal selvsagt prøve å bruke så lite datatrafikk som mulig. Tenker kanskje å spørre serveren hvert femte sekund i starten, men gradvis øke tida mellom hver spørring dersom brukeren er inaktiv. Og selvagt overføre så lite data som mulig hver gang. Er dette noe som ville vært greit å gjøre her?
 18. pending validation av domenenavn

  Hei, Det betyr at domenenavnet ditt ikke er validert. For noen år tilbake kom det nye regler på slike domener hvor epost adressen som brukes må valideres. Når domenet ble registrert så skal du ha mottatt en epost fra registeret hvor du kan trykke på en url/link og godkjenne vilkårene. Når det er gjort så vil domenet starte å fungere innen 0-24 timer og da vil nettsiden din vise som normalt. Eposten med valideringen sendes normalt fra support@proisp.net og url/link som du må trykke på kan se slik ut: mydomainprovider.com/348usfjn389u21pokf8h12 Hvis du ikke finner eposten kan du logge deg inn på våre kundesider og sende den på nytt igjen slik bildet nedenfor viser.
 19. pending validation av domenenavn

  Registrerte nettopp ett nytt domene og betalte for det. Når jeg går inn på nettsiden så kommer denne meldingen opp: "domenetmitt.com pending validation The registrant details for domenetmitt.com have not been validated yet, if you are the registrant please check your e-mail for instructions on how to validate and activate your domain. The instructions needs to be followed to activate the domain." Hva betyr det og hvordan får jeg det fjernet?
 20. WP-CLI - Oppdatering 1.5.0

  Vi har idag oppdatert wp-cli på samtlige av våre servere fra versjon 1.4.1 til versjon 1.5.0.For mer informasjon om utgivelsene finnes på Github.
 21. Vi har idag oppdatert Composer på samtlige av våre servere til versjon 1.6.3.For mer informasjon om utgivelsene finnes på Github.
 22. SSL og tilleggdomene

  Hei, Gratis SSL sertifikatet dekker kun domenenavnet du har valgt. Du kan endre den, men da vil det andre domenet slutte å fungere. Løsningen blir å bestille eget SSL til brettspillfrabergen.no. Ta gjerne en titt på dette DV (domene validerte) sertifikatet. Når sertifikatet er betalt og godkjent så vil systemet vårt installere det på serveren for deg hvis du velger dette i konfigureringen inne på våre kundesider.
 23. Endre domene til tilleggsdomene

  Hei, Hvis domener allerede er bestilt med videresending så er dette noe vi må endre for deg. Send en epost til support hvilket domenenavn det gjelder og hvilket subdomene du ønsker vi skal legge det på. Våre utviklere jobber med dette slik at kundene skal kunne gjøre det automatisk selv, men det er en del utfordringer så det vil nok ta noe tid enda dessverre.
 24. Endre domene til tilleggsdomene

  Hei Jeg har et domene som er satt opp med videresending. Hvordan kan jeg endre det sånn at det blir et tilleggsdomene istedenfor?
 25. SSL og tilleggdomene

  Hei Jeg har installert gratis SSL-sertifikat på mitt hoveddomene spillby.com. Men jeg har også et tilleggsdomene brettspillfrabergen.no som peker mot ei mappe på spillby.com. Men jeg får feilmelding når jeg bruker https her: https://spillby.com fungerer https://brettspillfrabergen.no gir feilmelding Hva kan jeg gjøre for å unngå feilmelding på tilleggsdomenet?
 1. Last mer aktivitet