All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Earlier
 3. Samtlige servere er idag oppgradert til versjon 2.0.7 av composer.Se mer informasjon her. Les også mer om endringene her.
 4. PRO ISP Morten

  Oppdatere php og http

  Hei Hilde, PHP versjonen kan du enkelt endre så mye du ønsker inne i kontrollpanelet (cPanel). Den bør du oppdatere med jevne mellomrom, spesielt med tanke på hastighet på nettsidene dine. For å endre at hele nettsiden din benytter https istedenfor http så er det flere måter å gjøre dette på. Vi anbefaler disse: https://www.proisp.no/guider/hvordan-endre-wordpress-url/ https://www.proisp.no/guider/hvordan-oppdatere-wordpress-database-med-search-replace/ Du kan også installere og aktivere en Really Simple SSL plugin som vil hjelpe deg med dette. Når det gjelder Mac så har det ingenting med kontrollpanelet (cPanel) å gjøre. Du kan fint benytte Mac/PC/tablet/telefon etc i cPanel. cPanel er bare ett verktøy som du bruker når en ønsker å gjøre endringer på webhotellet du har hos oss.
 5. Hilde@

  Oppdatere php og http

  Hei, fikk disse advarslene på min wordpress side. Trenger å oppdatere php og bare deler av min side bruker http. Håper det er mulig å få hjelp med å løse problemene. Jeg bruker en mac, kan du anbefale et alternativ til cpanel?
 6. PRO ISP Morten

  The server is temporarily unable Issue

  Hei, Ved en 503 feilmelding anbefaler jeg å ta en titt på denne. Sjekket siden din og den laster fint her hos oss nå, så regner med du fikk ordnet dette selv. Skulle det være noe mer er det bare å ta kontakt så kan vi ta en titt på det for deg.
 7. PRO ISP Simon

  legge til blokker i Website Builder?

  Heisann Moraira! Har sjekket installasjonen din og ser at enkelte bilder er blitt skjult, dette virker til å være et problem som blir skapt av nettsidebyggeren så jeg har bedt utviklerene ta en kikk på dette. Angående "blokkeringen" av å legge til blokker informerer jeg om samtidig. Si meg gjerne hva en av undersidene du får problemet på er så kan jeg legge det ved. Send gjerne dette på sak om du ikke ønsker å publisere domenet her.
 8. Har fått flyttet min side fra rvsitebuilder til Nettsidebyggern, de fleste sider er ok men 3 sider har et problem jeg ikke ser løsningen på. Det er garantert veldig simpelt men sånn er det jo. Jeg har tekst på toppen med navnet på siden, et galleri med bilder (lagt inn av proisp) og da kommer jeg ikke videre. Normalt, på de andre sider, når man klikker på siste blokk, da kommer der et "+" tegn nederst i blokken så man kan legger til flere blokker, tekst eller bilder, det får jeg ikke med disse sidene. Jeg har prøvd å dra bilder inn på dette nederste område men der skjer ikke noe. Har prøvd å sette inn en blokk med ferdig tekst og dra denne nedover men det går ikke, får opp et "No go void" symbol. Vet ikke helt, videoen med instruksjoner går veldig fort, alt ser så enkelt ut men den hjelper ikke meg her. vet ikke om det betyr noe men på skjermen i nederste venstre hjørne står der "java script void". Problem nummer to: når siden publiseres mangler en del bilder, hvorfor vises de ikke?
 9. PRO ISP Morten

  Composer gir "Segmentation fault"

  Hei Stian, Det skal du ikke få. Du skal få dette: composer require sanity/sanity-php Using version ^1.4 for sanity/sanity-php ./composer.json has been created Loading composer repositories with package information Updating dependencies (including require-dev) Package operations: 11 installs, 0 updates, 0 removals - Installing ralouphie/getallheaders (3.0.3): Downloading (100%) - Installing psr/http-message (1.0.1): Downloading (100%) - Installing guzzlehttp/psr7 (1.6.1): Downloading (100%) - Installing guzzlehttp/promises (v1.3.1): Downloading (100%) - Installing symfony/polyfill-php72 (v1.18.1): Downloading (100%) - Installing paragonie/random_compat (v9.99.99): Downloading (100%) - Installing symfony/polyfill-php70 (v1.18.1): Downloading (100%) - Installing symfony/polyfill-intl-normalizer (v1.18.1): Downloading (100%) - Installing symfony/polyfill-intl-idn (v1.18.1): Downloading (100%) - Installing guzzlehttp/guzzle (6.5.5): Downloading (100%) - Installing sanity/sanity-php (v1.4.0): Downloading (100%) guzzlehttp/psr7 suggests installing zendframework/zend-httphandlerrunner (Emit PSR-7 responses) paragonie/random_compat suggests installing ext-libsodium (Provides a modern crypto API that can be used to generate random bytes.) guzzlehttp/guzzle suggests installing psr/log (Required for using the Log middleware) Writing lock file Generating autoload files 4 packages you are using are looking for funding. Use the `composer fund` command to find out more! Jeg oppgraderte fra composer 1.10.10 til 1.10.13 på serveren og deretter kjørte på nytt på webhotellet ditt og fikk da ingen feil og fikk samme jeg fikk ovenfor på en annen server. Ta kontakt hvis du får flere problemer.
 10. Prøver å kjøre "composer require sanity/sanity-php", men får "Segmentation fault". Noen idéer?
 11. PRO ISP Jon Eivind

  Feil i Cpanel boxtrapper

  Flott det løste seg! Takk for oppdateringen
 12. TDZWeb

  Feil i Cpanel boxtrapper

  Måtte til slutt slette "Site settings" i "Clear browsing data" i Chrome. Nå er problemet borte.
 13. PRO ISP Jon Eivind

  Feil i Cpanel boxtrapper

  Da vi testet etter å ha fikset problemet så fungerte det også som normalt i Chrome. Jeg vil anta at det kanskje er relatert til cache at problemet ikke er rettet i Chrome enda.
 14. TDZWeb

  Feil i Cpanel boxtrapper

  Viste seg at feilen kun inntraff når jeg brukte Chrome browseren. I alle andre browsere fungerer grensesnittet normalt ...
 15. Samtlige servere er idag oppgradert til versjon 1.10.10 av composer.Se mer informasjon her.
 16. TDZWeb

  Feil i Cpanel boxtrapper

  Har sendt pm (tror jeg sendte den to ganger )
 17. PRO ISP Jon Eivind

  Feil i Cpanel boxtrapper

  Hei, Den feilen må vi definitivt ta videre med cPanel. Hvis du kan sende oss hvilket webhotell dette gjelder så skal vi ta det videre umiddelbart. Du kan gi beskjed via support eller her på PM. Takk for at du sier i fra
 18. TDZWeb

  Feil i Cpanel boxtrapper

  Når jeg klikker Review queue i boxtrapper får jeg feilmelding. Se vedlagt bilde (ingen personopplysninger der).
 19. Meyacieio

  Blogging og søkemotorer

  Som med alle program søkemotoren fungerer med datastrukturer og utfører en algoritme. En rekke algoritmer er ikke veldig stor, men det er omtrent det. Foruten kvante-datamaskiner, som lover oss en magisk gjennombrudd i jakten på 'algoritmisk kompleksitet', og som forfatter av nesten ingenting er kjent, er det fire klasser av søkealgoritmer.
 20. Hawar Koyi

  Leter etter skript for diskusjon/avstemning

  Du kan bruke the7 til å lage nettsted, og phorum5 som forum.
 21. Marie M

  Leter etter skript for diskusjon/avstemning

  Hei, Nettstedet eksisterer ikke i dag. Om jeg finner et nettsted + script som legger til rette for det jeg ønsker, så oppretter jeg det på domenet mitt hos ProISP. Det bør helst ikke være et fullverdig forum ala phpBB, dette har jeg brukt tidligere og det er for omstendelig for brukerne. Tenk gjerne en facebookstrøm med tråder, med mulighet for avstemninger.
 22. PRO ISP Simon

  Leter etter skript for diskusjon/avstemning

  Hei Marie! Er dette noe som skal integreres i en eksisterende nettside eller plattform? Jeg vet det er forskjellige script til mange nettsider men skulle gjerne visst om du faktisk skal lage et helt forum eller bare tilby kommentarer på dine innlegg (som en blogg eller avis)? Fortell litt mer så skal jeg se hva jeg eventuelt kan anbefale deg
 23. Hei, Har dere mulighet til å hjelpe meg med å finne ut om det eksisterer skript som kan gjøre det jeg ønsker? Trådbasert diskusjon Mulighet for å poste media (kort video/bilde) i tråden Mulighet for å legge inn avstemninger (med egendefinert antall alternativer), minimum i første post Enkel brukerregistrering HELST mulighet for å "upvote" tråder HELST grensesnitt som fungerer godt både på datamaskin og mobil (web) Trenger ellers ikke noe intrikat forumfunksjonalitet ala ulike rom, chat, DM, etc etc. FInnes det noe som kan passe, tro? Og helst som kan kjøre på mitt domene hos proISP?
 24. Har sjekket litt i våre tidligere support saker og da er det som regel en plugin som er årsaken til feilmeldingen. Prøv å deaktiver en og en plugin til du finner synderen. Du kan også prøve å endre theme (mal) da det også har vært en årsak ser jeg. Du kan deaktivere plugins inne i WP eller f.eks i ett FTP program eller File Manager inne i cPanel (kontrollpanelet).
 25. Står ingenting i error_log filen. Noen andre tips?
 26. Hei, Det første jeg ville sjekket er error_log filen. Finner du noen feilmeldinger der relatert til feilene? Du finner filen i mappen hvor du har plassert WordPress installasjonen.
 1. Load more activity