All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. PRO ISP Morten

  Composer 2.1.1

  Samtlige servere er idag oppgradert til versjon 2.1.1 av composer. Se mer informasjon her.
 3. Hei Reinert! Vil fortsatt anbefale WordPress-utvidelser til dette for å holde det enkelt for både deg og brukerene av siden. Om dere ikke trenger veldig rollebasert nettside kan du bruke en utvidelse som "Shared Files" samt låse installasjonen til kun innloggede brukere som dere har satt opp. Med denne utvidelsen vil alle kunne se filene. Om du ønsker noe mer begrenset må det bli en typisk "client portal", fant en grei guide på det her. Si fra om dette var helt feil, håper jeg forstod deg riktig
 4. OK, her er litt presisering: Brukerne skal i utgangspunktet ha tilgangt til hvert sine områder/filer, men det hadde vært fint om de noen ganger kunne dele eller vise filene/dokumentene til hverandre. Altså noe tilsvarende tilgang som i Dropbox, men hvor det stort sett er web-sider (html, php, xml, bilder) som lagres. En kan kanskje sammenligne dette med skole-elever som har hver sin skoleveske med saker og ting. Ikke mye felles. reinert
 5. Hei Reinert, Det finnes nok en god del løsninger på dette, men det avhenger litt av hva du skal benytte det til også. Skal medlemmene ha tilgang til filer og annet innhold, mens de som ikke er medlem ikke skal kunne se dette? Skal det være noe betalingsløsning inkludert til dette? Det finnes en del utvalg til WordPress for medlemsskap sider, men flere av disse koster noen kroner. De mest brukte er Membership, Learndash og Teachable. Men du finner også plugins som er gratis som du fint kan benytte: Simple Membership plugin Members Ultimate Member
 6. Hei, har noen tips angående å lage bruker/passord beskytta kunde-sider som kunder kan logge inn/ut av? (noe relativt enkelt) Finnes oppsett for slikt som en kan tilpasse til eget bruk? reinert
 7. PRO ISP Morten

  Feil i cPanel - Bugs

  I denne tråden vil vi legge ut kjente feil (bugs) som vi og våre kunder har rapportert til cPanel som er under retting. Token mismatch error when accessing PHPMyAdmin using IPV6 cPanel version 94 and Exim 4.94 error "condition check lookup defer" - CPANEL-35877 Roundcube Calendar Invitation receives Application Error (500): No driver found for calendar "" - CPANEL-32895 Accessing Caldav via mail.$domain.tld:2080 incorrectly serves the hostname SSL - CPANEL-34793 cPanel >> Dynamic DNS does not save the IP address entry Dynamic DNS (webcall) doesn't work, it gives a 404 error Invites do not send automatically with Calendar and Contact Server (CCS). They will with default calendar. - SOLVED
 8. PRO ISP Morten

  Composer 2.0.11

  Samtlige servere er idag oppgradert til versjon 2.0.11 av composer.Se mer informasjon her.
 9. KilianGross

  Blogging og søkemotorer

  Hvem kjenner noen gratis blogger som samarbeider med tekstforfattere i Norge?
 10. PRO ISP Jon Eivind

  No valid certificate

  Hei Marit, Beklager sent svar her. Vi fikk ikke opp varsel om innlegget ditt som vi pleier. Jeg har sjekket for deg og ser at du har fått utstedt SSL sertifikat via AutoSSL nå så jeg antar at det løste seg for deg? Hvis ikke er det bare å gi beskjed her så kan vi hjelpe deg videre. Jeg vil anta at feilen skyldtes at domenet enda ikke var aktivt, men det blir bare en antakelse ettersom problemet allerede er løst.
 11. Marit

  No valid certificate

  Hei. Jeg får beskjed i kontrollpanelet "Primary Domain (No Valid Certificate)", og kommer ikke videre. Prøvd å følge guide "Installere gratis SSL sertifikat via AutoSSL", men det hjelper ikke. Hva skal til her?
 12. PRO ISP Simon

  Feilmelding på Sitemap.xml

  Heisann! Denne feilen vil dukke opp da f.eks Google vil lete etter denne filen på rotnivå og ikke i en undermappe slik du har det nå ( /no/ ) Det du kan gjøre er å legge filen i rotmappen eller sette opp en redirect fra https://www.slottomat.com/sitemap.xml til https://www.slottomat.com/no/sitemap.xml (ta deretter en test for å validere at det faktisk fungerer). Hvis dette ikke løser det må du få lagt sitemap.xml rett på domenet. Anbefaler deg å rette det opp da mange søkeroboter går først direkte på /sitemap.xml og om de ikke blir vist noe så kan det i verste fall bli ignorert. Lykke til!
 13. jan80hansen

  Feilmelding på Sitemap.xml

  Hei! I SEO analyse programmer på nett så får vi bestandig tilbakemelding om at vår nettside ikke har en Sitemap.xml, selv om den er helt klart på plass her og vår webutvikler sier at den skal være riktig satt på plass. Plattform og nettside er spesialbygd av webutviklere, så den er ikke oppført med standard plattformer som Wordpress og lignende. Jeg mistenker at det er webutviklerne som har gjort en feil her og at det er derfor søkemotorer ikke kan oppfatte at nettsiden har en sitemap. Har dette mye å si for indeksering i søkemotorer, eller bør dette rettes opp? SEO analyse programmer vi har brukt er blant annet Ubersuggest og seo-analyzer.h-educate.com som sporer opp eventuelle feil på nettsiden. Begge sier at nettsiden vår ikke har en Sitemap.
 14. Samtlige servere er idag oppgradert til versjon 2.0.7 av composer.Se mer informasjon her. Les også mer om endringene her.
 15. PRO ISP Morten

  Oppdatere php og http

  Hei Hilde, PHP versjonen kan du enkelt endre så mye du ønsker inne i kontrollpanelet (cPanel). Den bør du oppdatere med jevne mellomrom, spesielt med tanke på hastighet på nettsidene dine. For å endre at hele nettsiden din benytter https istedenfor http så er det flere måter å gjøre dette på. Vi anbefaler disse: https://www.proisp.no/guider/hvordan-endre-wordpress-url/ https://www.proisp.no/guider/hvordan-oppdatere-wordpress-database-med-search-replace/ Du kan også installere og aktivere en Really Simple SSL plugin som vil hjelpe deg med dette. Når det gjelder Mac så har det ingenting med kontrollpanelet (cPanel) å gjøre. Du kan fint benytte Mac/PC/tablet/telefon etc i cPanel. cPanel er bare ett verktøy som du bruker når en ønsker å gjøre endringer på webhotellet du har hos oss.
 16. Hilde@

  Oppdatere php og http

  Hei, fikk disse advarslene på min wordpress side. Trenger å oppdatere php og bare deler av min side bruker http. Håper det er mulig å få hjelp med å løse problemene. Jeg bruker en mac, kan du anbefale et alternativ til cpanel?
 17. PRO ISP Morten

  The server is temporarily unable Issue

  Hei, Ved en 503 feilmelding anbefaler jeg å ta en titt på denne. Sjekket siden din og den laster fint her hos oss nå, så regner med du fikk ordnet dette selv. Skulle det være noe mer er det bare å ta kontakt så kan vi ta en titt på det for deg.
 18. PRO ISP Simon

  legge til blokker i Website Builder?

  Heisann Moraira! Har sjekket installasjonen din og ser at enkelte bilder er blitt skjult, dette virker til å være et problem som blir skapt av nettsidebyggeren så jeg har bedt utviklerene ta en kikk på dette. Angående "blokkeringen" av å legge til blokker informerer jeg om samtidig. Si meg gjerne hva en av undersidene du får problemet på er så kan jeg legge det ved. Send gjerne dette på sak om du ikke ønsker å publisere domenet her.
 19. Har fått flyttet min side fra rvsitebuilder til Nettsidebyggern, de fleste sider er ok men 3 sider har et problem jeg ikke ser løsningen på. Det er garantert veldig simpelt men sånn er det jo. Jeg har tekst på toppen med navnet på siden, et galleri med bilder (lagt inn av proisp) og da kommer jeg ikke videre. Normalt, på de andre sider, når man klikker på siste blokk, da kommer der et "+" tegn nederst i blokken så man kan legger til flere blokker, tekst eller bilder, det får jeg ikke med disse sidene. Jeg har prøvd å dra bilder inn på dette nederste område men der skjer ikke noe. Har prøvd å sette inn en blokk med ferdig tekst og dra denne nedover men det går ikke, får opp et "No go void" symbol. Vet ikke helt, videoen med instruksjoner går veldig fort, alt ser så enkelt ut men den hjelper ikke meg her. vet ikke om det betyr noe men på skjermen i nederste venstre hjørne står der "java script void". Problem nummer to: når siden publiseres mangler en del bilder, hvorfor vises de ikke?
 20. PRO ISP Morten

  Composer gir "Segmentation fault"

  Hei Stian, Det skal du ikke få. Du skal få dette: composer require sanity/sanity-php Using version ^1.4 for sanity/sanity-php ./composer.json has been created Loading composer repositories with package information Updating dependencies (including require-dev) Package operations: 11 installs, 0 updates, 0 removals - Installing ralouphie/getallheaders (3.0.3): Downloading (100%) - Installing psr/http-message (1.0.1): Downloading (100%) - Installing guzzlehttp/psr7 (1.6.1): Downloading (100%) - Installing guzzlehttp/promises (v1.3.1): Downloading (100%) - Installing symfony/polyfill-php72 (v1.18.1): Downloading (100%) - Installing paragonie/random_compat (v9.99.99): Downloading (100%) - Installing symfony/polyfill-php70 (v1.18.1): Downloading (100%) - Installing symfony/polyfill-intl-normalizer (v1.18.1): Downloading (100%) - Installing symfony/polyfill-intl-idn (v1.18.1): Downloading (100%) - Installing guzzlehttp/guzzle (6.5.5): Downloading (100%) - Installing sanity/sanity-php (v1.4.0): Downloading (100%) guzzlehttp/psr7 suggests installing zendframework/zend-httphandlerrunner (Emit PSR-7 responses) paragonie/random_compat suggests installing ext-libsodium (Provides a modern crypto API that can be used to generate random bytes.) guzzlehttp/guzzle suggests installing psr/log (Required for using the Log middleware) Writing lock file Generating autoload files 4 packages you are using are looking for funding. Use the `composer fund` command to find out more! Jeg oppgraderte fra composer 1.10.10 til 1.10.13 på serveren og deretter kjørte på nytt på webhotellet ditt og fikk da ingen feil og fikk samme jeg fikk ovenfor på en annen server. Ta kontakt hvis du får flere problemer.
 21. Prøver å kjøre "composer require sanity/sanity-php", men får "Segmentation fault". Noen idéer?
 22. PRO ISP Jon Eivind

  Feil i Cpanel boxtrapper

  Flott det løste seg! Takk for oppdateringen
 23. TDZWeb

  Feil i Cpanel boxtrapper

  Måtte til slutt slette "Site settings" i "Clear browsing data" i Chrome. Nå er problemet borte.
 24. PRO ISP Jon Eivind

  Feil i Cpanel boxtrapper

  Da vi testet etter å ha fikset problemet så fungerte det også som normalt i Chrome. Jeg vil anta at det kanskje er relatert til cache at problemet ikke er rettet i Chrome enda.
 25. TDZWeb

  Feil i Cpanel boxtrapper

  Viste seg at feilen kun inntraff når jeg brukte Chrome browseren. I alle andre browsere fungerer grensesnittet normalt ...
 1. Load more activity