All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. PRO ISP Jon Eivind

  Fatal error

  Hei igjen, Det høres ut som om det er problemer med ett plugin som er installert. Du kan forsøke å liste/deaktivere/fjerne plugin ved å benytte wp cli. Her har du noen eksempler på kommandoer: https://make.wordpress.org/cli/handbook/quick-start/
 3. MorÅse

  Fatal error

  Error thrown [] operator not supported for strings
 4. MorÅse

  Fatal error

  error thrown Klikker på plugins.php i worpress og så på installled plugins. får denne feilen kommer ikke inn får ikke lagt til eller fjernet plugins prøvd php default 5,7 og 7,1 og 7,2 — hjelper ikke
 5. PRO ISP Jon Eivind

  Fatal error

  Hei, Det ser ut til at det du forsøkte å skrive ikke kom med i posten din?
 6. MorÅse

  Fatal error

  ffff
 7. PRO ISP Morten

  Problem med url i wordpress

  Hei Karoline, Nettsiden fungerer fint når jeg tester så du fikk kanskje fikset problemet selv? Ser at du har nettsiden hos one.com og ikke hos oss så det blir vanskelig for oss å sjekke dette nærmere. Anbefaler at du tar en titt i wp_options tabellen på site name og site url og se at de er like og har korrekt domenenavn. Du kan også kjøre en wp-cli kommando i Terminal inne i cPanel hos oss i den mappen du har WordPress installert slik: wp search-replace 'https://www.gammeltdomenenavn.no/' 'https://nyttdomenenavn.no/' --all-tables
 8. Karoline

  Problem med url i wordpress

  Jeg blir sendt til en mer eller mindre kollapset versjon av hjemmesiden der det står "That page can't be found." Jeg er ganske noob på sånne ting, og skjønner ikke helt hvordan webhotell osv fungerer.
 9. PRO ISP Jon Eivind

  Problem med url i wordpress

  Hei Karoline, Får du noen form for feilmelding når du forsøker å logge deg inn? Du har forøvrig phpmyadmin i kontrollpanelet til webhotellet (cPanel) så du skal slippe å installere det.
 10. Karoline

  Problem med url i wordpress

  Hei, jeg klarte å endre URL-en til hjemmesiden min og nå får jeg ikke logget inn på admin-siden. Har prøvd å følge oppskriften til wordpress fra "Changing The Site URL", men jeg får det virkelig ikke til da jeg har problemer med å laste ned phpmyadmin osv. Nettsiden heter opprinnelig www.materialdagen.no, og jeg håper det er mulig å få noe hjelp. Har litt panikk for øyeblikket. På forhånd tusen takk - Karoline
 11. PRO ISP Jon Eivind

  Sertifikat ugyldig

  Hei, Da skyldes det nok at SSL sertifikatet er utstedt for en annen adresse enn den du befinner deg på. Har du sjekket det?
 12. Meterparker

  Filtillatelser

  tak!
 13. PRO ISP Morten

  Search and replace i WordPress?

  Hei, Først må du være sikker på at du har gyldig SSL sertifikat på nettsiden. Test https:// og at du ikke får noen feilmelding. Deretter ville jeg tatt en fullstendig backup av installasjonen før du utfører endringen. Det finnes flere måter å gjøre en search and replace på WP. I følge codex'en til WordPress for "Changing The Site URL" så kan det utføres på mange måter. Her er ett par plugins som ofte blir brukt til dette: Search & Replace Better Search Replace Selv liker jeg å gjøre dette i terminal inne i cPanel eller via Putty med WP-CLI. Hvis det er hoved domenet ditt så er det som regel i public_html mappen du må kjøre en wp-cli kommando. Den kan da se slik ut: wp search-replace 'http://www.mittdomenenavn.com/' 'https://www.mittdomenenavn.com/' --all-tables Eller wp search-replace 'http://' 'https://' --all-tables
 14. MiaOL

  Search and replace i WordPress?

  Hei, For en stund tilbake installerte jeg WordPress via cPanel. Alt fungerer helt fint, men jeg fikk ett tips fra en kunde om at jeg bør ha SSL (https) på nettsiden. Jeg fikk ett tips fra dere på telefon for en stund tilbake om å endre dette inn i WordPress og gjøre en search and replace. Kunne noen forklart hvordan dette kan gjøres og hvor? Idag har jeg http://www.mittdomenenavn.com, men ønsker https://www.mittdomenenavn.com :)
 15. padler

  Sertifikat ugyldig

  Har en nettside som viser "Sertifikat (Ugyldig)". Sertifikatdetaljer viser et wildcard-sertifikat utstedt av RapidSSL SHA256 CA, gyldig fra/til er innenfor. Videre står det: Dette sertifikatet er tiltenkt følgende formål: Garanterer identiteten til en ekstern maskin Beviser din identitet til en ekstern maskin Hva skyldes dette eller hva kan jeg gjøre?
 16. PRO ISP Simon

  CAA record support

  Oppdaterer denne igjen da flere har spurt om hvordan denne legges inn. Direkte guide kan vises her: https://www.proisp.no/guider/endre-sonefil-dns-kontroll-domene/ Har du spørsmål? Legg igjen ett svar her så hjelper vi deg.
 17. PRO ISP Simon

  Kjøp av domener

  Oppdaterer litt her da det er nye regelverk etter GDPR og det er mange besøkende på denne posten. Du kan ikke lenger direkte finne ut av hvem eier domene da Norid har fjernet dette. Det er kun e-post som kan finnes tilgjengelig for dette. Domeneoppslag kan du ta her: https://www.norid.no/en/domeneoppslag/
 18. PRO ISP Morten

  Serveren er nede

  Hei, Anbefaler at du kjører alltid en diagnose via våre kundesider. Deretter kan du også sjekke våre driftsmeldinger. Står det ingenting der så ta kontakt med våre live chat/support/telefon. For at vi skal kunne hjelpe deg med å sjekke opp nærmere trenger vi mer informasjon fra deg. Hvis du fortsatt har noen problemer så send en epost til support.
 19. bob

  Serveren er nede

  Hei, Serveren er nede. Når blir det fikset?
 20. PRO ISP Jon Eivind

  Katalog for bruk av Google sheets

  Bare hyggelig og god helg
 21. svein_2018

  Katalog for bruk av Google sheets

  Hei Den er greit, takk for hjelpen, nå vet jeg i det minste at det ikke går :), får finne en annen løsning
 22. PRO ISP Jon Eivind

  Katalog for bruk av Google sheets

  Hei igjen, Jeg søkte litt rundt, men kunne ikke noe måter å hente filer/bilder inn i Google Sheets fra web eller FTP på noen enkel måte dessverre. Beklager at jeg ikke kan være mer behjelpelig!
 23. svein_2018

  Katalog for bruk av Google sheets

  Hei Den heter Fluid Infinity og leveres av QooQee ( www.QooQee.com). Den er koblet til et Google Sheets som henter filer/bilder på en eller annen server. Bruker ImgSafe som server idag men den er ikke tilfredstillende. Skulle heller hatt en katalog på proisp som jeg kunne brukt.
 24. PRO ISP Jon Eivind

  Katalog for bruk av Google sheets

  Hei igjen, Hvilken widget bruker du? Så kan jeg undersøke hva den støtter.
 25. svein_2018

  Katalog for bruk av Google sheets

  Hei, takk for svar jeg bruker en widget for Adobe Muse som henter pr.idag bilder fra en eller annen server(Drive,Dropbox el.) ved hjelp av Et google sheet som angir adressen til hvor bildet/filen befinner seg og putter bildet/filen inn i widgeten for visning på en side. Det jeg ønsker er å ha en katalog på mitt område(webområde) der jeg kan laste opp bilder/filer som så Google sheets finner disse og putter inne inn i gallery widgeten. Gjør dette fordi det er en enklere løsning enn å åpne Muse hver gang et nytt bilde skal legges til.
 26. PRO ISP Jon Eivind

  Katalog for bruk av Google sheets

  Hei Svein, Jeg vil anta at du har en WordPress-installasjon eller annet skript i roten av domenet ditt? I så fall er det sannsynlig at mod_rewrite reglene spiller inn og resulterer i at serveren ikke finner filene der de faktisk ligger.
 1. Load more activity