Leaderboard


Populært

Showing content with the highest reputation since 22. jan. 2019 i alle områder

 1. 1 point

  Katalog for bruk av Google sheets

  Hei Skulle gjerne hatt en katalog på nettstedet mitt der jeg lastet opp filer(bilder,dokumenter) og som ved hjelp av Google Sheets ble presentert på en egen side på nettstedet? Har prøv å opprette katalog for dette men får kun feil 404 når jeg prøver å få tilgang til filen ved å taste inn adressen i nettleser.
 2. 1 point

  Katalog for bruk av Google sheets

  Hei, takk for svar jeg bruker en widget for Adobe Muse som henter pr.idag bilder fra en eller annen server(Drive,Dropbox el.) ved hjelp av Et google sheet som angir adressen til hvor bildet/filen befinner seg og putter bildet/filen inn i widgeten for visning på en side. Det jeg ønsker er å ha en katalog på mitt område(webområde) der jeg kan laste opp bilder/filer som så Google sheets finner disse og putter inne inn i gallery widgeten. Gjør dette fordi det er en enklere løsning enn å åpne Muse hver gang et nytt bilde skal legges til.
 3. 1 point

  Søkemotoroptimalisering

  Wordpress: For de som bruker Wordpress er Yoast SEO en god plugin for å forbedre en nettside med tanke på søkeoptimalisering. Les mer om Yoast SEO plugin på: https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00