Followers 0

Epost og quota.

9 posts in this topic

Hei Første post her. Satte opp en nytt domene i går og outlook med IMAP. Startet å flytte mailmapper over fra tidligere webhotell. Nådde fort taket, og klikket fornøyd på unlimited quota. Men det var lenge før det stoppet på 1 GB, var det vel. Da ble det verre. Da sluttet webmail å virke, får ikke åpne den og den sier login error. Inngående Mail bounser, har vi hørt fra andre som prøver å ser oss mail i dag. Forward lar seg ikke sette opp osv. Jeg leter i CP etter en knapp for å kjøpe mer plass, det er søndag, har noen tips. Sitter å svetter fordi det ser ut som 1/2 år med mailer er borte fra innboksen. Prøver å rekonstuere innboksen vi slettede elementer og en gammel pst fil, men er redd jeg får grov kjeft av kunden på mandag.... Det lå en del ubehandlet mail der, og teite meg tok ikke backup før jeg staret prosessen, trodde dette var rett fram og glemte barnelærdommen. Hilsen Vidar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Vidar, Jeg har oppgradert kontoen din inne på våre kundesider for deg. Kan du prøve på nytt igjen nå? Prøv å gå ut og inn av webmail/epost klienten din og fortsett med flyttingen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tusen takk prøver nå... Ett? eller 2? Når jeg sletter en melding så kommer det en gjennomstrning, men mail blir ikke borte. Hva er prosedyren? Hvor leter jeg etter oppsett for ipad. Sletter jeg den gamle kto og oppretter en ny? og hvordan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis epost klienten setter en gjennomstring når du sletter så er det i selve epost programmet som er satt opp slik. Det kan endres i oppsettet. Hvilken epost klient bruker du? Oppsett for epost Ipad kan du følge ved å bruke denne guiden: https://www.proisp.no/guider/oppsett-epostkonto-iphone-ipad/ Hvis du har en gammel epost på den og den er satt opp med IMAP og du har fått flyttet over alt så ville jeg fjernet den og opprettet en ny. Bruker du POP3 så sjekk at all epost er flyttet over til vår server før du fjerner den.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Vidar, Et kjappt søk på Google ga dette: http://computercentre.nuim.ie/documents/PurgingmessagesinOutlook2007.pdf Det er da automatisk purging du er ute etter dersom du ikke ønsker at den skal få gjennomstring før den slettes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Followers 0