Followers 0

Subdomene videresending til spillserver

4 posts in this topic

Hei Jeg prøver å få til å videresende et subdomene til en IP på en spillserver. For å koble til riktig så må det brukes en port, men jeg får ikke lagt til port i videresendingen, den må legges til etter subdomenet, slik subdomene.mittdomene.com:12345. Jeg vil gjerne kun benytte subdomene.mittdomene.com slik at det automatisk blir videresendt til riktig port. Er det mulig?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Haarfagre, Dersom det er snakk om http trafikk kan du benytte mod rewrite og proxy som dette f.eks. i en .htaccess fil: RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^/?(.*) http://IP:PORT/$1 [P] Nettsiden vil da laste siden som befinner seg på http://IP:PORT/ hvor IP må erstattes med serveren sin IP og PORT med porten den befinner seg på. Er det http trafikk det er snakk om?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Haarfagre, Videresending sender videre nettleser til en HTTP URL (eller evt. FTP eller annen applikasjon som din nettleser gjenkjenner). Dersom du oppgir videresending til http://subdomene.mittdomene.com så antar nettleser automatisk http://subdomene.mittdomene.com:80. Metoden jeg nevnte ville gjort at http://subdomene.mittdomene.com ville hatt proxy mot http://subdomene.mittdomene.com:12345, men at du slipper å oppgi 12345 i nettleseren. Jeg kjenner ikke til Minecraft servere og hvordan disse kommuniserer dessverre. Du vil ikke kunne gjøre noe via DNS i forhold til dette med port. Kan ikke den nevnte metoden benyttes kan du evt. sette opp ruting internt på maskinen du benytter.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Followers 0