Subdomene videresending til spillserver

4 innlegg i emnet

Hei Jeg prøver å få til å videresende et subdomene til en IP på en spillserver. For å koble til riktig så må det brukes en port, men jeg får ikke lagt til port i videresendingen, den må legges til etter subdomenet, slik subdomene.mittdomene.com:12345. Jeg vil gjerne kun benytte subdomene.mittdomene.com slik at det automatisk blir videresendt til riktig port. Er det mulig?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei Haarfagre, Dersom det er snakk om http trafikk kan du benytte mod rewrite og proxy som dette f.eks. i en .htaccess fil: RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^/?(.*) http://IP:PORT/$1 [P] Nettsiden vil da laste siden som befinner seg på http://IP:PORT/ hvor IP må erstattes med serveren sin IP og PORT med porten den befinner seg på. Er det http trafikk det er snakk om?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei Nei, det er ikke http trafikk. Det er snakk om en minecraft server. Det brukes kun IP og port.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei Haarfagre, Videresending sender videre nettleser til en HTTP URL (eller evt. FTP eller annen applikasjon som din nettleser gjenkjenner). Dersom du oppgir videresending til http://subdomene.mittdomene.com så antar nettleser automatisk http://subdomene.mittdomene.com:80. Metoden jeg nevnte ville gjort at http://subdomene.mittdomene.com ville hatt proxy mot http://subdomene.mittdomene.com:12345, men at du slipper å oppgi 12345 i nettleseren. Jeg kjenner ikke til Minecraft servere og hvordan disse kommuniserer dessverre. Du vil ikke kunne gjøre noe via DNS i forhold til dette med port. Kan ikke den nevnte metoden benyttes kan du evt. sette opp ruting internt på maskinen du benytter.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå