Followers 0

databasetilknytning?

8 posts in this topic

Forsøker å sette opp en ny database, men får feilmeldingen : Informasjon lagret men forbindelsen sviktet. En eller flere av fřlgende er feil: Host Name, Database Name, Database Username, Database Password. Skulle være enkelt å løse, men alle opplysninger stemmer, så spørsmålet er om det er feilmeldingen som er feil...

Share this post


Link to post
Share on other sites

tja, den er da opprettet etter hva jeg kan se :-) og nå får jeg melding om at databasen ikke finnes?? På cpanel står den opprettet, jeg har også forsøkt å slette og opprette på nytt, men det er samme melding..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, Forsøker programmet å koble til fra ekstern server? Eller har du lagt inn skript på webhotellet som forsøker å koble til? Dersom du kobler til fra ekstern server må du huske å legge til IPen i listen over IPer som kan koble til databasen eller evt. legge inn wildcard slik at alle IPer har tilgang til å koble til.

Share this post


Link to post
Share on other sites

beklager, men nå datt jeg av lasset... jeg sitter med egen pc, bruker nettleseren for å sette opp via cpanel. Har lastet opp alt som skal opp i følge programmet, ( det ligger i egen mappe, ikke på rota) har opprettet en database som skal brukes, men programmet sier at databasen ikke er opprettet og at det mågjøres vha cpanel. Det er gjort flere ganger, ( har slettet databasen flere ganger også) men fremdeles får jeg feilmeldingen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, Kan du sende meg en PM med skjermbilde av verdiene du legger inn for databasen i skriptet du benytter? Du legger mest sannsynlig inn feil informasjon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0