Followers 0

Hvordan lage hjemmeside

3 posts in this topic

Hei Skal lage hjemmeside for koret jeg synger i, har kjøpt webhotell og domene her fra proisp. Prøver via cpanel å bruke rvsitebuilder, men synes ikke akkurat rv fungrer særlig bra? Umulig å få forandret skrift, veldig treg, funksjoner virker ikke osv. Finnes det noe annet program jeg kan bruke og muligens også ha installert på dataen så jeg kan jobbe offline med det? Stikkord er gratis, enkelt å bruke (da jeg aldri har gjort dette før, så jo enklere jo bedre), og samtidig må siden se "profesjonell" ut som et sluttprodukt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Ronnie, Benytter du Opera nettleser? RVSiteBuilder fungerer ikke som den skal i Opera. Det finnes programmer du kan benytte offline, men ingen som oppfyller dine kriterier som vi kjenner til dessverre. Beklager.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei og takk for svar. Nei, jeg bruker IE. Men har masse problemer, f eks forandre font og størrelse på dey de kaller company name, fungerer ikke. Jeg forandrer font og size, men når jeg begynner å skrive så går det tilbake til det gamle. Når det gjelder offline program så kan jeg jo sikkert betale for det, men at det er forholdsvis enkelt hadde vært bra;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0