Followers 0

Hvordan lage hjemmeside

3 posts in this topic

Hei Skal lage hjemmeside for koret jeg synger i, har kjøpt webhotell og domene her fra proisp. Prøver via cpanel å bruke rvsitebuilder, men synes ikke akkurat rv fungrer særlig bra? Umulig å få forandret skrift, veldig treg, funksjoner virker ikke osv. Finnes det noe annet program jeg kan bruke og muligens også ha installert på dataen så jeg kan jobbe offline med det? Stikkord er gratis, enkelt å bruke (da jeg aldri har gjort dette før, så jo enklere jo bedre), og samtidig må siden se "profesjonell" ut som et sluttprodukt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Ronnie, Benytter du Opera nettleser? RVSiteBuilder fungerer ikke som den skal i Opera. Det finnes programmer du kan benytte offline, men ingen som oppfyller dine kriterier som vi kjenner til dessverre. Beklager.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei og takk for svar. Nei, jeg bruker IE. Men har masse problemer, f eks forandre font og størrelse på dey de kaller company name, fungerer ikke. Jeg forandrer font og size, men når jeg begynner å skrive så går det tilbake til det gamle. Når det gjelder offline program så kan jeg jo sikkert betale for det, men at det er forholdsvis enkelt hadde vært bra;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Followers 0