Followers 0

Blogging og søkemotorer

12 posts in this topic

Jeg holder på med en slags blogg/hjemmeside og lurte på om noen har noen grunnleggende tips for å få den høyere og fortere på f.eks rankingen hos google? Har laget en del artikler, men synes de kommer for langt ned på google når jeg skriver dem direkte inn i søkefeltet :confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei! Det viktigste er at linkene er søkemotor-vennlige. At de ikke blir: "www.domene.no/?side=blogg&innlegg=5", men at de blir slik: "www.domene.no/blogg/hvordan-lage-seo-vennlige-linker". Da er det lettere for Google (og andre søkemotorer) å finne frem. Husk også å alltid bruke -taggene med informasjon og stikkord om nettsiden. Ha alltid med stikkord i artiklene du skriver, og pass på at disse vises i koden. Altså, "fine" URLer samt beskrivelse og stikkord om nettsiden er veldig enkle grep for å få nettsiden høyere opp i søkeresultatene. Det kan også være en idé å ha noen trackbacks for å få indeksert nettsiden oftere og bedre. Lykke til!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, jeg har slått dette på i wordpress installasjonen min så fine lenker har jeg hvertfall fått til :) Skal se litt nærmere på meta taggene du nevner og trackbacks som jeg ikke har hørt om før.... Har andre tips å komme med så setter jeg veldig pris på det :o Takk for tipsene Atle!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg vet at det er en SEO-plugin til WordPress (det har iallefall vært en til tidligere versjoner) som blant annet gjør det lett å redigere beskrivelsen og stikkordene til siden. Anbefales!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wordpress SEO Hei Fredrik og andre. HVis du bruker Wordpress anbefaler jeg at du henter pluginet fra Joost de Valk (Yoast) som heter Wordpress SEO og følger de anbefalinger han har skrevet om i instruksjonene. Når det gjelder permalink strukturer har han skrevet om det her: How to change your WordPress Permalink Structure. Og bemerk. Det er ikke nok bare å innstallere et SEO plugin i Wordpress, men det viktigste er å innstille det slik at det virker optimalt for deg. VH Nickolass, Nettpilot.no

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvem brukte Lusha eller Ocast før for å samarbeide med bloggere eller journalister? Jeg trenger ekspertuttalelse hvis det er verdt å tilbringe tid der?
Jeg er interessert i å finne noen som skriver om eiendom, lokaler til leie Bergen tema ville være utmerket.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Followers 0