Anbefalte ressurser på VPS

5 posts in this topic

Hei,

Jeg er litt usikker hver gang jeg oppretter en ny virtuell maskin om hva jeg bør velge av ressurser selv om jeg kan justere en del av disse i etterkant.
Legger ved ett bilde av konfigurasjonen inne i kontrollpanelet og håper på tilbakemelding hva jeg bør velge.

gentoo.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har noen spørsmål angående steg 4 i prosessen ved bygging av ny VM. Se bilde vedlagt.
Hvis jeg aktiverer automatisk backup inne i OnApp så tar den Snapshot av den virtuelle maskinen og jeg betaler da pr. GB brukt diskplass for dette?

Bør jeg aktivere autoscale?

steg4 onapp.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

Det meste kan du justere ved en senere anledning, men du bør velge nok ressurser til å kjøre de applikasjonene og tingene du skal ha på serveren fra start av.
Port speed kan være greit å velge ubegrenset ettersom det ikke er noe du betaler ekstra for uansett. I de fleste tilfellene vil IPv4 være normalt å velge, selv om IPv6 blir mer og mer brukt.
CPU Priority bør du sette til 100% og velge hvor mange CPU Cores serveren skal ha. Normalt ligger den ofte rundt 1-3 kjerner (Cores) på de fleste servere av ressursbruk.

Autoscale bør du aktivere hvis det er kritiske ting som kjøres på den virtuelle serveren. Hvis ressursene du har gitt den blir oppnådd så vil den automatisk bli gitt mer ressurser når forbruket er høyt og nedjustere seg etterpå. Da slipper du at serveren går tregt eller ned hvis det er ressursbruken er maks.

Ja, du betaler pr.GB diskplass brukt for snapshot backup og den vil da ta backup automatisk hvis du velger det i steg 4.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now