Followers 0

Fjerne kommentarfelt i WordPress

14 posts in this topic

Nå har jeg lett så øyene går i kryss her.. Holder på å sette opp et test WP, meeen sitter fast med en ting. Opp på linjen med sider der, der skal det ikke vare mulig å kommentere på enkelte. Men hvordan gjør jeg det da? Altså fjærne kommentar feltet? Ser de har gjort det på en annen side, Terminliste | Norges Benkeskytterforbund. feks. Og her er et eks det ikke skal vare kommentar felt: Styret | Aurosen Benkskytter Klubb Noen som vet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fikk du det til? Den linken er litt utdatert og løsningen er to år gammel. I siste versjon av WP så er dette en enkel instilling du kan gjøre per side. Gå inn på aktuell side/innlegg, scroll litt ned på siden så vil du se dette: [ATTACH=CONFIG]3[/ATTACH] Resten bør være selvforklarende :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du har altså versjon 3.2.1 ? Nederst på "rediger innlegg" siden så skal du ha disse valgene. Legger ved link til komplett skjermbilde: http://www.gmx.no/bilder/wordpress-innlegg.jpg [ATTACH=CONFIG]4[/ATTACH]

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ATTACH=CONFIG]5[/ATTACH] Slik er det med meg når jeg trykker på rediger, og har den versjonen ja.
Aha, du er ikke innlogget med administratorrettigheter. Har du kun forfatter, redaktør eller bidragsyter rettigheter så får du ikke lov til å endre instillingene. Logg inn med administrator og du vil få de samme valgene som jeg har i skjermbildet jeg postet tidligere i dag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan det være at du har begrenset tilgang til tross for det? Kan du forsøke å opprette en ny brukerkonto med administratortilgang, deretter logge inn med den og se om det utgjør noen forskjell?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da vet jeg ikke.. Jeg fikk akkurat samme resultater når jeg testet ved å opprette brukere med forskjellig rettighetsnivå på min WP installasjon. Kun administratorbrukerkontoene mine fikk lov til å huke vekk kommentar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0