Ny versjon Wordpress

3 posts in this topic

Hei, når dere legger ut ny versjon av Wordpress tilgjengelig i cPanel/Wordpress Dashboard (nå f.eks 4.7), betyr det at denne prosedyren og versjonen er testet hos Proisp og virker?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Nestun,

Velkommen til forumet :)
Ja, WordPress 4.7 skal fungere fint på alle våre servere uten problemer.
Men så kommer det helt an på hva kunder har installert av themes (maler) og plugins (innstikk) og det er i en del tilfeller disse ikke er testet mot nyeste versjon og er derfor ikke kompatible selv om veldig mange vil fungere fint også.
Du kan sjekke hver enkelt plugin hos wordpress.org og se om forfatter (innehaver) av plugin/theme har testet og gjort dem kompatible med nyeste versjon av WordPress.

Det er uansett alltid anbefalt å ta en ekstra backup før du oppgraderer til ny versjon, spesielt til større versjoner som for eksempel fra 4.5.x til 4.6 og nå 4.6 til 4.7 ;)

Du kan ta backup inne i Softaculous av WordPress installasjonen din før du oppgraderer. Vi tar også backup og har den på våre eksterne lokasjoner som du har tilgang til via cPanel hvis noe skulle gå galt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mange takk for raskt svar. Ja, plugins og themes må jo sjekkes mht kompatibilitet og det er sannelig en utfordring særlig for nybegynnere av WP. Informasjonen som finns enten på WP.org eller ute på nettet er ofte mangelfull. I mitt tilfelle har jeg en plugin som sies å være OK i 4.6.1, men ikke noe om 4.7. Ja, backup er en selvfølge å kjøre først.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.