Kun ett av domene peker rikig

5 posts in this topic

Hei, ny kunde her som ikke får satt opp domene riktig. Har to domener petterweb.com og petterweb.no.  Ønsker begge disse to peker mot min nettside, aller helst mot NO-IP adressen petterweb.synology.me, men visst ikke det lar seg gjøres kan den pekes mot IP. Begge domene er satt opp med samme innstillinger, men kun .no domene peker riktig. Hva er galt her?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei og velkommen til forumet!

Jeg ser at begge domener peker likt nå:

# dig petterweb.com

; <<>> DiG 9.8.2rc1-RedHat-9.8.2-0.62.rc1.el6_9.4 <<>> petterweb.com
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 41451
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;petterweb.com.                 IN      A

;; ANSWER SECTION:
petterweb.com.          14331   IN      A       92.221.100.188

;; Query time: 16 msec
;; SERVER: 8.8.4.4#53(8.8.4.4)
;; WHEN: Sun Dec  3 14:31:21 2017
;; MSG SIZE  rcvd: 47
 

Og:

# dig petterweb.no

; <<>> DiG 9.8.2rc1-RedHat-9.8.2-0.62.rc1.el6_9.4 <<>> petterweb.no
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 20004
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;petterweb.no.                  IN      A

;; ANSWER SECTION:
petterweb.no.           14399   IN      A       92.221.100.188

;; Query time: 70 msec
;; SERVER: 8.8.4.4#53(8.8.4.4)
;; WHEN: Sun Dec  3 14:31:28 2017
;; MSG SIZE  rcvd: 46
 

Det tar tid før DNS oppdateringer er synlige over alt så det var nok bare derfor du ikke kunne se det samme. Du bør få samme IP adresse nå. Stemmer det?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Jon Eivind, takk for svar. Ser ut som om problemet mitt fortsatt er der. .no domene virker fint, men ikke .com. Ser at alle innstillingene er identiske. Synes dette er merkelig. Skriver jeg inn IP adresse i URL-feltet kommer jeg frem til riktig nettside.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Petter,

Jeg sjekket nå disse:
www.petterweb.no
petterweb.no
www.petterweb.com
petterweb.com

Samtlige peker til din ip slik min kollega nevner og har også testet dette hos oss.
Det kan være cache/historikk i din nettleser så prøv å tøm dem eller åpne i inkognito modus i nettleseren din. Fungerer det bedre?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk for hjelpen begge to. Det var akkurat som du sa. Cache, som trøblet det til. Gikk helt fint i private tab. Nullstilt alle nettleserne mine :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.