LØST: Hva har jeg "bommet" på?

5 posts in this topic

Jeg prøver å se på Wordpress installasjonen jeg har gjort og får kun opp "Tilkoblingen din er ikke privat".

Jeg har fått beskjed om at sertifikatet er på plass på serveren, er det noe jeg har glemt i farten?
Jeg har testet både i Chrome og Edge...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Tor Olav,

Jeg fant og sjekket domenet ditt og ser at sertifikatet ditt fungerer helt fint hvis jeg går direkte inn på https og ikke http.

Den viser slik med en "i" i nettleseren (Chrome) når jeg tester og da er alt i orden med sertifikatet ditt.
Hvis sertifikatet ikke hadde fungert så ville den vist som "Ikke sikker" som bilde nummer 2 viser.
Når alle elementer og koden er satt opp til å bruke https så vil den vise slik som i bilde 3 i Chrome nettleseren.

Hvis du ønsker at WordPress skal kun bruke https og få linkene til å bruke https så må du endre dette i databasen. Det finnes plugin (innstikk) som hjelper deg med dette og veldig mange kunder har anbefalt Really Simple SSL til dette.
Se gjerne denne tråden på forumet om det samme spørsmålet tidligere.
 

chrome-https.png

ikke-sikker-chrome-https.png

sikker-https-chrome.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. Ja, du får opp den ettersom det ikke finnes noen gyldig SSL sertifikat til https://sitoshop.no/
Du kan bestille SSL sertifikat her. Når det er utstedt og du har valgt automatisk installering på webhotellet så vil https for sitoshop.no fungere helt fint.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.