Followers 0

Trackbacks i wordpress

3 posts in this topic

Noen som har erfaring med trackback/pingback i wordpress? F.eks hvis jeg legger ut en link til en artikkel på nettsiden/bloggen min her så kommer den som kommentar i min wordpress. Bør jeg godkjenne eller avslå denne "kommentaren" på nettsiden? Hva er fordeler og ulemper med trackback i wordpress? Legger jeg denne linken ved her så vil jeg få epost med en ny kommentar: Tjene penger på blogging | 123 Blogg Nedenfor i forumet så kan jeg også legge inn manuelt med trackbacks...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trackbacks er generelt veldig bra med tanke på SEO (søkemotoroptimalisering). Det at flere nettsider linker tilbake til din nettside er positivt, fordi det hjelper deg å havne høyere opp i listene hos søkemotorene.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Men linken her på forumet peker til livikars wordpress site uansett om den blir lagt til som en wordpress trackback eller ikke. Så for hans del er det egentlig likegyldig. I dette tilfellet er denne Trackback`en mest nyttig for Proisp, da lesere av hans wordpress site vil se at den peker hit, ikke motsatt. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Followers 0