Followers 0

Skjema gjennom Wordpress

1 post in this topic

Hei

Har et par nettsider for foreninger hostet på ProIsp. Bruker WordPress.  På den ene har vi et samarbeid med en annen forening (som har egen nettside i WordPress) der vi vurderer følgende:

Lage et skjema der svarene enkelt kobles/sendes inn i et Excel-ark.  Årsaken til at vi vil ha det inn i Excel er at det er snakk om en refusjonsordning av utgifter.  Skjemaet må ha mulighet for også å legge ved pdf eller jpeg/png-filer.

Vi vurderer å lage egen nettside for vår felles ordning.  Alternativt et skjema som vi kan legge inn på hver våre nettsider (samme skjema på 2 sites - som sender til samme Excelfil).

Pris er en faktor (vi snakker foreninger) - men vi innser dette er en løsning vi må betale for.  De gratisløsningene vi har sett på har begrensninger vi ikke liker (har der sett på Google og Microsoft Forms og noen ulike gratis forms via WordPress).  Kan hende Gravity Form er ok - men med tanke på pris der vil vi da sikkert ende med en egen site for siden (dyrere med å ha samme løsning for 2 ulike sites - ser det ut som).

Det er snakk om 3-500 innsendinger hvert år, som alle inneholder min. 1 vedlegg hver.

Finnes anbefalinger?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Followers 0