Followers 0

Hvor finner jeg publiseringsverktøy?

3 posts in this topic

da jeg bestilte webhotellet stod det at det fulgte meg et publiseringsverktøy.Finner ikke ut av hvordan jeg kommer meg inn på dette,hvordan gjør jeg det og hvordan får jeg begynt å lage websiden min?? har også et annet spm,lastet ned joomla,arkiverte mappene på pcen,men det ligger kun en haug av mapper med skrift,skjønner heller ikke hvordan jeg får åpnet dette publiseringsprogrammet,noen som kan hjelpe??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei og velkommen, annabell! Jeg anbefaler deg å lese på PRO ISP sin guide om hvordan å installere Joomla! ved hjelp av kontrollpanelet på webhotellet ditt. Hvis du bruker denne måten å installere det på, trenger du ikke laste ned Joomla! til din datamaskin for å gjøre det manuelt. Følg instruksjonene som jeg henviste til, så burde du være oppe og kjøre på kort tid! Forøvrig: liste over guider av PRO ISP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei og velkommen til forumet annabell ;) Jeg vil anta at det er dette publiseringsverktøyet du refererer til: Opprettelse av hjemmeside via hjemmesidegenerator Jeg anbefaler at du gjør som Atle her sier da det er den enkleste måten å installere Joomla! på. Husk også å oppdatere Joomla! på samme måte etterhvert som det kommer oppdateringer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Followers 0