Followers 0

Importere gammelt smf forum til nytt

7 posts in this topic

hei Jeg får problemer når jeg skal oppgradere mitt forum. det stopper på 91%. får da feilmeldingen : !! Error! BLOB/TEXT column 'real_name' used in key specification without a key length Har søkt på nettet og forumet til smf og finner ikke noen løsning. Jeg har imidlertid backup av det gamle forumets database og mappesturktur. Er det bedre å innstallere helt nytt og integrere det gamle med det ? hvis det er noen som har erfaring setter jeg pris på tilbakemelding. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei og velkommen til forumet airguard ;) Er det en SQL fil som følger med oppgraderingen? I så fall, kan du finne første linje med 'real_name' i?

Share this post


Link to post
Share on other sites

tror muligens jeg fant det her: skal real_name muligens forandres ? 'members' => array( 'lngfile' => 'lngfile lngfile varchar(255) NOT NULL default \'\'', 'real_name' => 'real_name real_name varchar(255) NOT NULL default \'\'', 'pm_ignore_list' => 'pm_ignore_list pm_ignore_list varchar(255) NOT NULL default \'\'', 'email_address' => 'email_address email_address varchar(255) NOT NULL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Followers 0