Followers 0

Joomlas standard kontaktskjema - problemer

4 posts in this topic

Hei Jeg har problemer med å få standard kontaktskjema i J 2.5 til å virke. Melding med "Takk for din epost" vises på nettsiden etter sending, men verken meldingen eller kopien kommer fram. Vi har flere kontakter. Domenet knyttet til webhotellet er registrert hos Domeneshop og navneserverene er endret til proisp sine. Har prøvd både med epostadresse registrert hos domeneshop og epostadresse knyttet til domenet opprettet i Cpanel, som avsenderadresse. Har også prøvd alle utsendelsestypene smtp, php mail og sendmail. Noen som har tips ang. dette?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, Problemet ditt er mest sannsynlig relatert til dette: MX Entry Du må velge om mailserveren er lokal eller ekstern. Dersom mailserveren er ekstern, men cPanel ikke har fått med seg dette, så vil epost leveres lokalt og dermed ikke komme frem til korrekt mailserver. Dersom du velger SMTP er det også viktig at du setter host til: localhost Får du det til da?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Host er satt til localhost både i MX Entry og Joomla konfigurasjonen. Etter en del research i forumet på Joomla.org fant jeg løsningen. Det var så "enkelt" som å sette "Egendefinert svar" til "Nei" under Komponenter/Kontakter/Innstillinger/Skjema i Joomlas adminpanel. Takk for svaret uansett:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0