Endre standardadresse i cPanel


OPPLEVER DU PROBLEMER MED VÅRE TJENESTER? KJØR DIAGNOSE FØRST FOR Å SPARE DIN OG VÅR TID

Lagt til: 10.03.2014 23:26:29     Sist oppdatert: 11.05.2019 14:30:14

Denne guiden viser hvordan du går frem for å sette opp en standard ("catch all") e-post i cPanel. Guiden krever at man først logger inn i cPanel.

All e-post som blir sendt til en adresse som ikke er definert under ditt domene, kan bli sendt til en e-post etter ditt ønske. Denne e-posten vil da fungere som en "catch all" e-post og vil motta all e-post som kommer inn på ikke definerte epostadresser.

Steg 1:
Klikk på ikonet for "Standardadresse" som vist på skjermbildet under:

Velg Default Adress i cPanel
 

Steg 2:

  1. Dersom du har flere domener på din konto, velg det domenet du ønsker å sette opp catchall epost for her. Vi har i dette eksempelet valgt domenet "dittdomene.net".
  2. Sjekk at "Videresend til e-postadresse" er valgt. Hvis den ikke er valgt, klikk for å velge den.
  3. Tast inn en e-postadresse du ønsker skal fungere som "catch all" e-post. Denne e-postadressen trenger ikke være definert innenfor domenet valgt i punkt 1. Du står fritt til å velge en hvilken som helst epostadresse du ønsker. Vi har i dette eksempelet valgt "ola@dittdomene.net".
  4. Klikk på knappen "Endre" for å lagre endringene.

Følg stegene for å sette en Default Adress i cPanel


Steg 3:
Du har nå satt opp en standard ("catch all") e-post som vil samle opp all udefinert e-post under domenet valgt i steg 2. I vårt eksempel har vi nå satt opp at all udefinert epost under domenet "dittdomene.net" vil bli levert til e-postadressen "ola@dittdomene.net".

Default adress i cPanel er nå satt.


Ferdig
Vi har nå vært igjennom hvordan vi enkelt kan sette opp en standard ("catch all") e-post.