Hva er PCI skanning?


OPPLEVER DU PROBLEMER MED VÅRE TJENESTER? KJØR DIAGNOSE FØRST FOR Å SPARE DIN OG VÅR TID

Lagt til: 17.02.2016 14:06:13     Sist oppdatert: 19.02.2016 18:40:17

PCI DSS står for Payment Card Industry Data Security Standard og er en standard for sikkerhet ved håndtering av betalingskort. Det finnes flere forskjellige versjoner av PCI og hver versjon stiller ulike krav til hvordan betalingsdata håndteres. Mer om informasjon om standarden finner du her:
Wikipedia

PCI skanning, som er inkludert i flere av Comodo SSL sertifikatene som vi tilbyr, innebærer at domenet som er sikret vil bli skannet og vurdert opp mot de siste sårbarhetene i PCI. Det er kun mulig å bestille PCI skanningen gratis i ett år fra Comodo, og ønsker du å utvide dette vil du måtte betale ekstra for tjenesten. STANDARD pakken som du finner her som er pakken du får gratis i ett år:
https://www.hackerguardian.com/hackerguardian/buy/pci-scan-compliancy.html

Du vil innen kort tid kunne bestille PCI skanning via kundesidene og du vil motta all relevant informasjon om tjenesten fra Comodo. Det er viktig å være oppmerksom på at domenet du bestiller tjenesten for binder opp mulighet til å benytte tjenesten gratis for alle fremtidige SSL sertifikat for domenet og ethvert subdomene av domenet. Det vil si at dersom du bestiller dette for mittsubdomene.domene.no så vil du ikke kunne bestille det for domene.no på et senere tidspunkt, selv om det ligger på et annet SSL sertifikat.