Hvordan får jeg oppdatert kontaktdata for mitt firma hos Dun and Bradstreet?


OPPLEVER DU PROBLEMER MED VÅRE TJENESTER? KJØR DIAGNOSE FØRST FOR Å SPARE DIN OG VÅR TID

Lagt til: 12.01.2017 14:57:11     Sist oppdatert: 03.05.2017 10:41:10

Alle SSL sertifikat som leveres fra Comodo som krever organisasjonsvalidering eller utvidet validering krever at ditt firma har oppdatert kontaktinformasjon hos Dun and Bradstreet. Comodo benytter utelukkende informasjon fra dette registeret for å validere ditt firma. De fleste norske firma er allerede listet i dette registeret, men ofte er informasjonen mangelfull eller gammel. Vi anbefaler deg å sjekke og oppdatere denne informasjonen for ditt firma gratis her (krever at du oppretter en bruker):
https://www.upik.de/en/

Dersom telefonnummeret ikke stemmer kan det ta opptil en måned å oppdatere det via nettsidene til UPIK. Ofte kan det lønne seg å ta kontakt med deres support for å fremskynde prosessen. Bisnode i Norge kan også være behjelpelige med dette, men korrekt telefonnummer må i så fall være registrert i Brønnøysundregistrene.

Også Symantec (som også inkluderer GeoTrust) kan benytte data fra Dun and Bradstreet for å validere ditt firma, men disse er mer fleksible og benytter også Brønnøysundregistrene og andre nasjonale registre i andre land.