Hvordan tilbakestiller jeg nettsidebyggeren?

OPPLEVER DU PROBLEMER MED VÅRE TJENESTER? KJØR DIAGNOSE FØRST FOR Å SPARE DIN OG VÅR TID

Lagt til: 16.11.2017 12:57:50     Sist oppdatert: 09.09.2020 09:55:48

Du kan tilbakestille nettsidebyggeren ved å velge "Tilbakestill" øverst til venstre i nettsidebyggeren. Dette vil tilbakestille/slette alt du har av innhold.
Dersom du ønsker å gjenopprette eller sikkerhetskopiere byggeren din kan dette gjøres ved å holde musen over den grønne pilen til høyre for "Publiser" og velge Sikkerhetskopiering /Gjenoppretning.