Hva er Railgun?


OPPLEVER DU PROBLEMER MED VÅRE TJENESTER? KJØR DIAGNOSE FØRST FOR Å SPARE DIN OG VÅR TID

Lagt til: 05.06.2015 19:06:16     Sist oppdatert: 16.04.2019 15:18:44

Railgun aksellerer forbindelsen mellom serveren din nettside ligger på og CloudFlares servere, noe som resulterer i enda raskere lasting av dine sider enn hvis du kun benytter CloudFlare. Du kan ikke benytte Railgun uten at du har satt på CloudFlare først.

Cloudflare sin basis tjeneste cacher automatisk rundt 65% av ressursene på en nettside, men 35% av innholdet kan ikke bli cachet på grunn av det er dynamisk generert innhold eller merket som "ikke cache".
Disse 35% er ofte HTML koden av en nettside som blir lastet ned først.

Railgun akselrerer disse resterende 35% av innholdet ved å opprette en sikker forbinnelse mellom Cloudflare sitt nettverk og våre webhotell servere. Det dynamiske innholdet blir sjeldent endret på, så Railgun serverene leverer kun endringene i koden som igjen reduserer trafikken og generelt lastetiden på siden.

Som første norske Optimized Hosting partner hos CloudFlare har vi meget god erfaring med bruk av Railgun og anbefaler samtlige kunder som benytter CloudFlare til å også slå på Railgun for enda raskere lasting av nettsider. Railgun er tilgjengelig for samtlige webhotell på norske og europeiske servere.

Mer informasjon finnes her:
https://www.cloudflare.com/website-optimization/railgun/