Tjeneste-oppgradering: Følg linken for nærmere status vedrørende migrering, for generelle spørsmål og svar se vårt hjelpesenter.

Hosted Exchange

Vær tilgjengelig. Når som helst. Hvor som helst. Helt enkelt.

Hosted Exchange passer utmerket for deg som trenger en enkel, tilgjengelig og funksjonsrik e-postløsning. Enten du er privatperson eller firma med små eller store behov vil Hosted Exchange hos PRO ISP være en løsning du garantert vil bli fornøyd med. Hosted Exchange gir deg utvidet funksjonalitet utover det en tradisjonell e-postløsning kan gi. Synkroniser e-post, kalender, oppgaver og kontakter mellom forskjellige enheter som PC, mobiltelefon og nettbrett. Del informasjonen samt mapper og dokumenter med dine kolleger i samme organisasjon.

EXCHANGE
2GB
 
BESTSELGER
EXCHANGE
10GB
 
EXCHANGE
25GB
 
EXCHANGE
50GB
 
Pris/mnd per e-postkonto (eks. mva.)59,-119,-169,-219,-
Anbefales forNye brukere med lavt til moderat bruk av e-post. Kom i gang og se hva Hosted Exchange kan gjøre for deg.Typiske brukere som er avhengig av Exchange og alle funksjoner for å fullføre oppgaver effektivt hver dag.Brukere med over gjennomsnittlig behov for å lagre og / eller dele store mengder e-post og filer.Brukere med ekstremt høyt behov for lagring av e-post og filer. Høyt volum med e-post.
EtableringGratisGratisGratisGratis
Lagringsplass2GB10GB25GB50GB
Webmail – Outlook Web Access
ActiveSync støtte
Deling av kalender, kontakter, oppgaver og mapper
SpamExperts antivirus- og spamfilter i
Daglig backup
Plassert i Norge
Hybridløsning i
Outlook lisens25,-/mnd25,-/mnd25,-/mnd25,-/mnd
BESTILLBESTILLBESTILLBESTILL
Hosted Exchange er mer enn bare epost
Svært god støtte for alle typer enheter

Støtte for flere enheter

Er du ofte i farten og trenger tilgang til Exchange via flere enheter? Hosted Exchange støttes av:
  • Alle enheter med Outlook® klient installert.
  • Mobile enheter av typen Android, iPhone eller Windows Phone.
  • Alle typer nettleser via Outlook Web App (webmail).
Antivirus og spamfilter

SpamExperts antivirus- og spamfilter

Søppelpost er for de aller fleste et stort irritasjonsmoment hva angår e-post. I tillegg utgjør søppelpost en stor risiko for deg og din organisasjon. Risikoen reduseres betraktelig dersom søppelpost fjernes før den når brukeren sin innboks. Vi benytter anerkjente SpamExperts antivirus- og spamfilter for å fjerne uønsket e-post og du slipper å tenke på dette selv. Du som bruker vil oppleve en sikrere og mer effektiv hverdag og slipper å kaste bort mer tid på søppelpost.

Sikker backup av dine eposter

Backup

Har du noen gang tatt en leverandør på ordet og stolt på at backup blir tatt jevnlig for så å sitte med skjegget i postkassen når det verst tenkelige skjer?

Hos oss kan du være helt sikker på at vi ivaretar backup av dine e-poster på en trygg og sikker måte på ekstern server. Til enhver tid har vi daglig backup fra siste 30 dager tilgjengelig.

Full kompatibilitet med Outlook

Full kompatibilitet med Outlook®

Outlook® er Microsoft sin egen klient for Exchange. Vi kjører Microsoft Exchange Server 2019. Følgende versjoner av Outlook er testet og kompatible med tjenesten vi leverer.

  • Microsoft 365 Apps for enterprise
  • Outlook 2019
  • Outlook 2016
  • Outlook 2013
  • Outlook for Mac (Microsoft 365, 2019)

Klar for å komme i gang?

Velg størrelsen som passer ditt behov - Du kan også oppgradere ved ett senere tidspunkt!

BESTILL NÅ

Om du føler noe mangler i beskrivelsen eller har spørsmål rundt prosessen av Hosted Exchange så ta gjerne kontakt på chat eller via vårt supportsystem