Endring av webhotell og priser

I løpet av pandemien har vi har fått forstyrrelser i mange verdikjeder. Prisene går enda mer opp nå, spesielt på energi og tjenesteproduksjon. I juni hadde Norge den høyeste inflasjonen siden 1988, med ytterligere økninger forventet.

Prisene er på vei oppover for alt fra maskinvare til toppnivådomener i vår industri. Verisign er fast bestemt på å holde kursen med maksimale årlige prisøkninger og mange toppnivådomener følger etter. Sammen med en svekket norsk krone ser vi nå økte kostnader som driver alle priser opp. På bakgrunn av dette vil PRO ISP øke sine priser på både webhotell og domenenavn.

Det er ingen lett avgjørelse. Vi har holdt prisene svært lave historisk, og vår siste endring var før pandemien og kun på to produkter. Vi tror fortsatt på å tilby konkurransedyktige priser for stabil og sikker hosting, og vi håper på din forståelse gitt den nåværende økonomiske situasjonen.

Endringer for webhotell

Samtidig som prisene endres, forbedrer vi tilbudet vårt. Spesielt Start webhotell har ikke blitt oppdatert på lang tid. Vi mener at 1 GB diskplass ikke lenger er tilstrekkelig for et moderne nettprosjekt.

Større webhotell får også mer lagringsplass, og det som kanskje er viktigst, et høyere antall databaser per webhotell. De nye grensene på 10 og 20 databaser for Medium- og Premium-webhotell samsvarer med antallet ekstra domener som kan legges til. På denne måten har hvert av nettstedene du kjører sin egen database om nødvendig.

WebhotellPro StartPro MediumPro Premium
Diskplass1GB > 10GB30GB > 50GB100GB > 150GB
Databaser15 > 1010 > 20
Ny månedlig pris29,-79,-149,-

Prisene trer i kraft fra 15.08 for alle kunder. Du kan bestille nye webhotell eller oppgradere før denne datoen til de gamle prisene.

Alle kunder har allerede fått nye grenser på deres webhotell.

Endringer for domenepriser

I tillegg til webhotell, endres også priser for domeneregistrering og fornyelse. Her er den komplette listen over nye priser. Disse trer også i kraft fra 15.08.

Kanselleringer

Fra og med 15.08 vil alle utstedte fakturaer inkludere de nye prisene. Vi vil forstå hvis du ønsker å kansellere abonnementet ditt hos oss før da. Ta kontakt med support om dette er ønskelig dersom du allerede har mottatt faktura. Vi håper imidlertid virkelig at du vil bli og fortsette å nyte den samme høye kvaliteten på support og tjenester som du har opplevd hos oss så langt.